Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον Εχίνο Ξάνθης ψήφισαν… Ιβάν Σαββίδη!

Κοινοποίηση

Στην Ξάνθη ψήφισαν κατά των δανείων σε ελβετικά φράγκα

Μπορεί οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της Ξάνθης να περνούσαν ώρες αγωνίας αναμένοντας το αποτέλεσμα της κάλπης, ωστόσο αυτός που φαίνεται πως έχει τη δική του επιρροή στην περιοχή είναι ο… Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο εκλογικό τμήμα του Εχίνου, καθώς ένας ψηφοφόρος της περιοχής επέλεξε να τον σταυρώσει. Πρόκειται για μια γνωστή πρακτική, που έχει καταγραφεί και στο παρελθόν σε αντίστοιχες εκλογικές διαδικασίες, με τους ψηφοφόρους που ρίχνουν άκυρο να αφήνουν αφήνουν κάπου και το στίγμα τους.

Αυτό έπραξε και ένας εκ των ψηφοφόρων στην ορεινή Ξάνθη που έγραψε το όνομα του Ιβάν Σαββίδη στο λευκό και το έριξε στην κάλπη. Βέβαια δεν ήταν ο μοναδικός που έπραξε κάτι σχετικό στην περιοχή καθώς δεν έλειψαν και οι πολίτες που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν μέσω της κάλπης, με σύνθηματα και αιτήματα.

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση δανειοληπτών που έχουν λάβει δάνεια σε ελβετικά φράγκα και πλέον βρίσκονται όμηροι των δανειακών τους συμβάσεων και οι οποίοι προχώρησαν σε σχετική διαμαρτυρία μέσω ψηφοδελτίων (πάνω στα οποία έγραψαν συνθήματα) στην περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα