Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάμε στοίχημα: Φουλ δράση παντού

Κοινοποίηση

Τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού κυπέλλου 2020 ανήκουν στο παρελθόν και μπαίνουμε σε κανονικούς και φουλ ρυθμούς στο πάμε στοίχημα. Σε ένα πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα πριν τα Ευρωπαϊκά ματς, υπάρχουν επιλογές για το ταμείο.

Οδηγός μας τα γκολ και ο Μουρίνιο
Στην Premier league, η αγωνιστική έχει πολύ ενδιαφέρον. Αρχικά έχουμε το ντεμπούτο του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, η οποία θα δοκιμαστεί στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Η Τότεναμ δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας, όμως σήμερα, θα έχει επιπλέον κίνητρο με τον νέο προπονητή και απαιτείται να βρει τρόπο να κερδίσει.

Το διπλό είναι πολύ πιθανό και βρίσκεται σε συνεχή πτώση, από 1,75 και άνω μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας στις στοιχηματικές εταιρίες.

Στο Κρίσταλ Πάλας — Λίβερπουλ, βλέπω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η Πάλας δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση, όμως η διακοπή μπορεί να την ευνοήσει. Η Λίεβερπουλ, μπορεί να σκοράρει με άνεση, όμως αποτυγχάνει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της, Το αμφίσκορο είναι σε απόδοση 1,80 και έχει αξία.

Τέλος, στην Αγγλία, στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι — Τσέλσι θα γίνει μία σκληρή μάχη, με τους δύο συλλόγους να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Σίτι μπορεί να έχασε από την Λίβερπουλ, όμως παραμένει αξιόπιστη και μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Η Τσέλσι, προέρχεται από συνεχή θετικά αποτελέσματα και σκοράρει με άνεση, Και εδώ, μπορεί να δούμε γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,50 στο πάμε στοίχημα.

Πολλά γκολ στην Serie A
Στην Ιταλία, διεξάγονται τρία παιχνίδια, από τις ομάδες κορυφής, διότι έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην Αταλάντα και θέλει το τρίποντο για να μείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος, διαθέτει εξαιρετική επιθετική γραμμή με 30 γκολ σε παιχνίδια. Συνολικά, έχει 9 στα 12 over 2,5. Η Γιουβέντους, έχει μοιρασμένα αποτελέσματα στα σύνολο γκολ, ενώ δεν διαθέτει την άμυνα των προηγούμενων ετών, λόγω των απουσιών στην αμυντική γραμμή. Το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στις στοιχηματικές σελίδες

Στο Μίλαν- Ναπολι, οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή φόρμα και είναι κομβικό παιχνίδι το σημερινό. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι πολύ πιθανόν.

Η Ίντερ, πηγαίνει στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Θα γνωρίζει το αποτέλεσμα της Γιουβέντους, ωστόσο σε κάθε περίπτωση από την στιγμή του κάνει όνειρα τίτλου, απαιτείται να κερδίζει παντού και πάντα.

Η Τορίνο είναι μία σοβαρή ομάδα και δεν θα παραδοθεί εύκολα και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Η Ίντερ, μετράει 9 στα 12 over 2,5 με οχτώ γκολ γκολ. Τα επτά τελευταία ματς της Ίντερ, ήταν με πάνω από δύο γκολ και παράλληλα γκολ γκολ. Περιμένω ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ βρίσκεται σε απόδοση 1,75 στις εταιρίες στοιχημάτων.

Εύκολο απόγευμα για την Λυών
Στην Γαλλία, οι βαθμολογικές διαφορές μεταξύ των ομάδων, εκτός της πρώτης θέσης, είναι πολύ μικρές. Η Λυών αντιμετωπίζει την Νις, που μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις ήττες σε έξι ματς.

Η Λυών χρειάζεται σε σερί νικών για να διεκδικήσει την έξοδο της στοπ Champions League. Αν βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, θα τα καταφέρει. Σήμερα, έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και με την ποιότητα της να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.

Το combo bet άσσου και over 1,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75, μία απόδοση με αξία για το ποντάρισμα μας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα