Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι στη Θράκη – Κλείνει η Εγνατία στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Θυελλώδεις άνεμοι πρόκειται να “χτυπήσουν” για ακόμη μια φορά τη Θράκη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών. Πρόκειται για βόρειους ανέμους, εντάσεως 10 και τοπικά 11 μποφώρ, ενώ ήδη η Αστυνομία έχει εκδώσει απαγορευτικό μετακίνησης βαρέων οχημάτων στην Εγνατία Οδό.

Όπως αναφέρουν τα Καιρικά Νέα Θράκης, “σημαντική ενίσχυση των βοριάδων από τις απογευματινές – νυχτερινές ώρες της Κυριακής 5 Ιανουαρίου σε όλη τη Θράκη. Σφοδροί Βόρειοι άνεμοι με ριπές άνω των 100 χλμ./ώρα τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Θεοφανείων. Μεγάλη προσοχή σε όλο τον κόσμο που σκοπεύει να μετακινηθεί, ειδικά σε παράκτιες περιοχές λόγω της ημέρας”.

Κλείνει η Εγνατία στην Ξάνθη

Ο αναπληρωτής Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης αποφάσισε την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την 06:00 ώρα της 05-01-2020 ημέρα Κυριακή και μέχρι την 24:00 ώρα της 06-01-2020 ημέρα Δευτέρα,
1) στην Εγνατία οδό, μεταξύ της χ.θ. 496,9 του Α/Κ Χρυσούπολης έως χ.θ. 545,6 του Α/Κ Ιάσμου,
2) στις Εθνικές Οδούς Ξάνθης – Καβάλας, Ξάνθης – Κομοτηνής, Ξάνθης – Δράμας και Ξάνθης – Ελληνοβουλγαρικών συνόρων που αστυνομεύονται από υφιστάμενες Υπηρεσίες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα