Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι Τούρκοι το τερμάτισαν: “Φύτεψαν” τζαμί στο Φαρμακονήσι

Κοινοποίηση

Τουρκική προβοκάτσια: Έβαλαν τζαμί στο Φαρμακονήσι – Το περιστατικό και τη φωτογραφία φέρνει στη δημοσιότητα το Armyvoice.gr

Ένα σοβαρό περιστατικό τουρκικής προβοκάτσιας στο Φαρμακονήσι σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, όταν η τουρκική μονταζιέρα φρόντισε να «χτίσει» τζαμί στο Φαρμακονήσι.

Κι επειδή φυσικά δεν τολμούν να πλησιάσουν, στην περιοχή, κάποιοι σημειώσαν στους χάρτες της google που χρησιμοποιεί ολόκληρος ο κόσμος ότι πάνω στο Φαρμακονήσι, το οποίο χαρακτηρίζει τουρκικό, υπάρχει τζαμί.

Και δεν έφτανε φυσικά ότι έβαλε το υποτιθέμενο στίγμα του υποτιθέμενου τζαμιού πάνω στο νησί, έφθασε στο σημείο να βάλει και πλαστή φωτογραφία για να είναι πειστικό.

Έτσι, στο νησί πέραν του ναού του αγίου Γεωργίου που είναι υπαρκτός και φαίνεται ως κτίριο, ο επισκέπτης βλέπει ότι υπάρχει και τζαμί, το οποίο όπως σημειώνεται είναι τουρκικό.

Επιπλέον, στα παρακείμενα σχόλια των επισκεπτών, πληθαίνουν οι αναγραφές ότι δήθεν το νησί είναι τουρκικό.

Στην ουσία πρόκειται για έναν πραγματικό πόλεμο που είναι σε εξέλιξη, έναν πόλεμο εντυπώσεων, ο οποίος στις μέρες μας αποτελεί μέρος του υβριδικού πολέμου.

Δυστυχώς, το έχουμε πει πολλές φορές εδώ, το ΓΕΕΘΑ δεν εκπέμπει το σωστό μήνυμα αποτροπής ώστε αφενός να μην αφήνει περιθώρια σε κάποιους να παίζουν με τα εθνικά μας θέματα σε αυτό το επίπεδο και αφετέρου είτε δεν διαθέτει, είτε μάλλον δεν είναι αποτελεσματική η «ομάδα κρούσης», που μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοια περιστατικά.

Το Armyvoice.gr καλεί τους αναγνώστες του να επισκεφθούν τον χάρτη της google και μέσω αυτού του link να κάνουν αναφορά για ανύπαρκτο κτίσμα στο Φαρμακονήσι.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα