Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά: Σημαντικά σε όλα τα μέτωπα

Κοινοποίηση

prognostika

Έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στην τελική ευθεία των περισσότερων πρωταθλημάτων και υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα. Πολλές ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο και αναμένουμε πολλές σημαντικές μάχες αυτό το Σαββατοκύριακο. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά.

Ισχυρό κίνητρο σε Τούμπα και Αγρίνιο

Τα δύο παιχνίδια που ξεχωρίζουν από την Ελληνική Super League, διεξάγονται σε Τούμπα και Αγρίνιο, όπου έχουμε ντέρμπι πρωτοπόρων και ντέρμπι ουραγών.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακός, στο ίσως πιο σημαντικό ματς της κανονικής περιόδου στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες, έχουν δύο βαθμούς διαφορά, με να απομένει μία ακόμα αγωνιστική. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι.

Οι δύο σύλλογοι, θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον φετινό τίτλο. Ο ΠΑΟΚ, εκτός από το προβάδισμα της κατάμεστης Τούμπας, έχει την κούραση του Ολυμπιακού από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Άρσεναλ για το Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι, έχουν την απόσταση των δύο πόντων και δεν θα πει όχι σε μία ισοπαλία.

Περιμένω, ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα ποντάρω στα λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,70 στις εταιριες στοιχηματων με live streaming.

Στο Αγρίνιο, τώρα, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ουραγό Πανιώνιο, στην μάχη παραμονής. Οι Αγρινιώτες, έχουν απόσταση τεσσάρων πόντων από τον αντίπαλο τους και με νίκη σήμερα, θα κάνουν αποφασιστικό βήμα, ώστε να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Ο Πανιώνιος, βρίσκεται σε μία περίεργη κατάσταση, αφού ο Νίκι Παπαβασιλείου, αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία για να πάει σε ομάδα της Αιγύπτου. Ο Παναιτωλικός είναι αρκετά βελτιωμένος και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη σήμερα. Ο άσσος είναι σε απόδοση 1,82 στις εταιριες στοιχηματων με live streaming.

Λίγα γκολ στην Μαδρίτη

Στην Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται την Βιγιαρεάλ, με την διαφορά των δύο συλλόγων να είναι στους δύο πόντους. Κυνηγούν τις θέσεις των Champions League και Europa League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ, στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των 16 του Champions League. Προηγήθηκε νωρίς και με την σκληρή άμυνα της, κράτησε το αποτέλεσμα και έχει προβάδισμα για την πρόκριση.

Η Βιγιαρεάλ, αποκλείστηκε από το κύπελλο Ισπανίας και μόνος δρόμος για την Ευρωπαϊκή έξοδο, είναι από το πρωτάθλημα. Θα είναι σημαντικό να πάρει αποτέλεσμα στην Μαδρίτη.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετράει 19 στα 24 under 2,5 και θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην χάσει σήμερα. Αναμένω παιχνίδι υπομονής από τους δύο συλλόγους, όπου θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι θα έχουμε λίγα γκολ και φάσεις, το under 2,5 σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματων με live streaming, έχει αξία.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα