Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χωρίς δίπλωμα ο διακινητής που έπεσε πάνω σε σπίτι στο Άβατο

Κοινοποίηση

troxaio-xanthi



Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε το Ι.Χ. που κατέληξε πάνω σε σπίτι στο Άβατο, ο 30χρονος διακινητής που μετέφερε παράνομα μετανάστες. 

Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στο Άβατο. Αστυνομικοί έκαναν σήμα σε Ι.Χ. να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός αυτού ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη η οποία κατέληξε στο Άβατο. Εκεί το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 30χρονος εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε υπόστεγο σπιτιού, με αποτέλεσμα να το γκρεμίσει.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Συνελήφθη την 10-2-2020 το πρωί στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 30χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και απείθεια.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στη συνέχεια ο δράστης εισήλθε σε οικισμό της Ξάνθης, όπου  προσέκρουσε σε υπόστεγο οικίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο υλικές ζημιές, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο 30χρονος οδηγούσε το παραπάνω όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα