Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τέλος η ειδική καραντίνα στην Ξάνθη – Συνεχίζεται στον δήμο Μύκης

Κοινοποίηση

Τέλος για την ειδική καραντίνα στην Ξάνθη – Συνεχίζεται στον δήμο Μύκης

Την άρση των ειδικών περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας των πολιτών στον δήμο Ξάνθης ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως τόνισε, η ειδική καραντίνα που έχει επιβληθεί στον δήμο Ξάνθης εδώ και έναν μήνα, ολοκληρώνεται και από την Τρίτη οι κάτοικοι επιστρέφουν στα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Πρακτικά δηλαδή, δεν ισχύει πλέον το περιοριστικό μέτρο της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας από 20:00 έως 08:00 στον δήμο Ξάνθης, ενώ οι κάτοικοι μπορούν πλέον να κάνουν χρήση των ειδικών σκοπών μετακίνησης, για σωματική άσκηση, για παροχή βοήθειας και παρουσία σε τελετές.

Παράταση 7 ημερών στη Μύκη

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κύριος Χαραδαλιάς, τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στον δήμο Μύκης παρατείνονται μέχρι τις 04/05. Τόνισε πως πρόκειται για “παράταση για προληπτικούς λόγους και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας”.

Συνεπώς στον δήμο Μύκης συνεχίζει να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας 20:00- 08:00 ενώ οι κάτοικοι δεν θα έχουν και πάλι το δικαίωμα μετακίνησης για σωματική άσκηση, παροχή βοήθειας ή παρουσία σε τελετές.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα