Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

5 αξέχαστες εμφανίσεις τραγουδιστών από την Ξάνθη σε talent shows (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση

Η Ξάνθη συνήθως δεν λείπει από τους μουσικούς τηλεοπτικούς διαγωνισμούς, τα γνωστά μας talent shows, στα οποία συμμετέχουν σχεδόν πάντα τραγουδιστές που γεννήθηκαν ή ζουν στην περιοχή.

Τα τελευταία χρόνια έχουν προβληθεί ουκ ολίγα μουσικά talent shows με τις εμφανίσεις ωστόσο των τραγουδιστών από την Ξάνθη όχι απλώς να κλέβουν τις εντυπώσεις, αλλά να παραμένουν μέχρι και σήμερα εντυπωσιακές.

Γκρέμισε τον τοίχο του Rising Star η Έλσα Καριώτη 

Με μια πραγματικά ανατριχιαστική ερμηνεία η Έλσα Καριώτη από την Ξάνθη όχι απλά σήκωσε αλλά γκρέμισε τον τοίχο του Rising Star.

Η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια από την Ξάνθη εμφανίστηκε με διακριτική σεμνότητα πάνω στη σκηνή του γνωστού τηλεοπτικού μουσικού παιχνιδιού που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 ερμηνεύοντας συγκλονιστικά το “Δυο μέρες μόνο”, καθηλώνοντας κοινό και κριτική επιτροπή. Ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα της εμφάνισής της το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να χειροκροτεί θερμά ενώ η Δέσποινα Βανδή που ψήφισε αμέσως υπέρ της Έλσας, σηκώθηκε όρθια και χειροκροτούσε επίσης.

Η Έλσα κατάφερε να αγγίξει το 95% ενώ έλαβε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την ερμηνεία της. Μάλιστα η ίδια φανερά συγκινημένη δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα της μετά την πρώτη νίκη της ενώ η Δέσποινα Βανδή την πλησίασε και την αγκάλιασε. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις φωνητικές της δεξιότητες η Έλσα διακρίθηκε και για τη συνολική της παρουσία και συμπεριφορά.

Η νεαρή Πομάκα από την Ξάνθη που μάγεψε κριτές και κοινό 

Η Αϊφέρ Σιάρα ανέβηκε στη σκηνή του X Factor και πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε. Η 24χρονη Πομάκα από την Ξάνθη ερμήνευσε το “Αρχιπέλαγος” και μάγεψε όλη την αίθουσα.

«Έχω μείνει άφωνος. Είναι σοκαριστικό, με συγκίνησες πάρα πολύ. Κόλλησα εκεί, ήθελα να κλείσω τα μάτια και να ταξιδέψω μαζί σου. Ανυπομονώ να σε ακούσω ξανά να τραγουδάς», ήταν τα λόγια του Θοδωρή Μαραντίνη!

Η Έλενα που τους έκανε όλους να γυρίσουν

H 20χρονη Έλενα Αρτενιαν από την Ξάνθη ήταν αυτή που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την δυναμική εμφάνισή της στο The Voice of Greece.

Η νεαρή τραγουδίστρια, συνοδευόμενη από την μητέρα της, βρέθηκε στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου και ερμήνευσε το Damn Your Eyes, με τον Σάκη Ρουβά να γυρνά πρώτος και τους υπόλοιπους τρεις κριτές να ακολουθούν, με αποτέλεσμα η 20χρονη Έλενα να περάσει πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Οι κριτές επιστράτευσαν διάφορα μέσα για να πείσουν την νεαρή τραγουδίστρια να πάει στην ομάδα τους με την ίδια τελικά να επιλέγει τον Σάκη Ρουβά.

Ο Ξανθιώτης που ξεσήκωσε το The Voice με ποντιακά!

Στο πλατό του τηλεοπτικού διαγωνισμού μουσικής The Voice βρέθηκε ένας τραγουδιστής με καταγωγή από την Ξάνθη, ο οποίος κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Πρόκειται για τον Γιάννη Τσαρσιταλίδη ο οποίος τραγούδησε το Hijo de la luna με τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου να γυρίζουν τις καρέκλες τους βάζοντας τον τραγουδιστή μέσα στο παιχνίδι. Ο ίδιος δεν έκρυψε την χαρά του ενώ λίγη ώρα αργότερα τραγούδησε και ποντιακά, ξεσηκώνοντας το κοινό, με την Έλενα και τον Σάκη να χορεύουν στο πλάι του.

Μάγεψαν τους πάντες ο Σάββας και η Γιώτα 

Τις εντυπώσεις κατάφεραν να κλέψουν ο Σάββας και η Γιώτα από την Ξάνθη που αποτελούν τους Coda project και κατάφεραν με μια μαγική ερμηνεία να προκληθούν στην επόμενη φάση του X-Factor.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα