Πώς να ανανεώσετε το σαλόνι σας χωρίς πολλά έξοδα

Πώς να ανανεώσετε το σαλόνι σας χωρίς πολλά έξοδα

Έχετε κουραστεί κάθε μέρα να αντικρίζετε την ίδια εικόνα στο σαλόνι σας; Μήπως ήρθε η ώρα για εκείνη την ανανέωση που είχατε στο νου σας, κι όμως πάντα αναβάλλατε;

Κι αν οι λόγοι ήταν οικονομικοί δεν χρειάζεται να συμβεί και τώρα το ίδιο. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές θα δείτε ότι εύκολα και απλά και με λίγα χρήματα μπορείτε να ανανεώσετε το σαλόνι σας και ταυτόχρονα και την διάθεσή σας.

Αλλάξτε τη διαρρύθμιση


Για μια σίγουρη και εντελώς ανέξοδη αλλαγή, μπορείτε να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του σαλονιού σας. Η αλλαγή στη θέση των επίπλων (καναπέ, τραπεζαρία, έπιπλο τηλεόρασης) θα ανανεώσει δραστικά όλη την εικόνα του χώρου σας και θα σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε κάποιον εντελώς καινούριο.

Προσθέστε διακοσμητικά μαξιλάρια


Μία ακόμη πολύ απλή και οικονομική λύση για την ανανέωση του σαλονιού σας είναι τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Σε περίπτωση που δεν έχετε μπορείτε να βρείτε οικονομικές προτάσεις σε διάφορα σχέδια και χρωματισμούς, ανάλογα με το γούστο και την προσωπικότητά σας. Αν πάλι έχετε ήδη μπορείτε να αλλάξετε το ύφασμα για μια μικρή ανανέωση που θα σας κάνει κι εσάς να νιώσετε πιο όμορφα.


Αλλάξτε τα καλύμματα του καναπέ


Για μια πιο δραστική μεταμόρφωση του χώρου σας αλλάξτε τα καλύμματα του καναπέ, προσπαθώντας να αποφύγετε επιλογές που ήδη έχετε στο σπίτι. Προτιμήστε αποχρώσεις που δένουν αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο, ωστόσο διαλέξτε υφάσματα και σχέδια που θα κάνουν τη διαφορά.

Προσθέστε λουλούδια σε διάφορα σημεία


Αδιαμφισβήτητα ένα μπουκέτο λουλούδια ή μια όμορφη γλάστρα φτιάχνουν τη διάθεση όλων. Στο σαλόνι σας δε θα προσθέσουν χρώμα, φωτεινότητα και δροσερή διάθεση. Τοποθετήστε σε διάφορα σημεία του χώρου σας ένα βάζο με πολύχρωμα λουλούδια ή (και) μια γλάστρα εσωτερικού χώρου και θα δείτε ότι η διάθεσή σας θα φτιάξει προς το καλύτερο αμέσως.

newsbeast.gr
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال