Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κανονικά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Κοινοποίηση

Κανονικά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Τη λύση που πρότεινε ο ΟΦΗ, ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές, έκανε δεκτή η Super League.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά το τριήμερο 11,12 και 13 Σεπτεμβρίου, ενώ το Σάββατο 12/9 θα διεξαχθεί και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Οι δύο φιναλίστ δεν θα παίξουν, συνεπώς, στην πρώτη αγωνιστική της Super League και το μεταξύ τους παιχνίδι θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία, με πιθανότερη στις 16 Δεκεμβρίου.

Θα διεξαχθούν λοιπόν όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις που θα προκύψουν από την κλήρωση για την 1η αγωνιστική και θα οριστεί παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στην «Ένωση» και τους Πειραιώτες το οποίο θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία (μάλλον μέσα στον Δεκέμβρη).

Πρόθεση της Λίγκας είναι να γίνει μόνο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο του τελικού (12/9), ενώ θα γίνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ (λόγω του αγώνα με την Μπενφίκα) το δικό του εναρκτήριο ματς να διεξαχθεί την Παρασκευή, 11/9.

Η Super League ανακοίνωσε σχετικά ότι:

H 1η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα διεξαχθεί το τριήμερο 11,12,13 Σεπτεμβρίου 2020.


Αποφασίστηκε ότι η ηλεκτρονική Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγων. περιόδου 2020-21 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στα Κεντρικά της Super League, υπό την αίρεση της έγκρισης της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγων. περιόδου 2020-21.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα