Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι Αρμένιοι της Ξάνθης δίνουν τη δική τους μάχη για την Αρμενία

Κοινοποίηση

Οι Αρμένιοι της Ξάνθης δίνουν τη δική τους μάχη για την Αρμενία

Τη στήριξή τους προς τον αγωνιζόμενο λαό του Αρτσάχ εκφράζουν με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο οι Αρμένιοι της Ξάνθης, αλλά και ευρύτερα της Θράκης. 

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος οι Αρμένιοι της περιοχής ξεκίνησαν τον δικό τους αγώνα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, προχωρώντας σε κινητοποιήσεις καταδίκης των πολεμικών συρράξεων ενώ παράλληλα απηύθυναν έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων. 

Μετά τη μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αλεξανδρούπολη, με τη συμμετοχή πολιτών απ’ όλη τη Θράκη, οι Αρμένιοι της περιοχής προχώρησαν σε νέα σιωπηλή διαμαρτυρία ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος. 

Η Αρμένικη Κοινότητα Ξάνθης από την πλευρά της συγκέντρωσε ήδη ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τη στήριξη του αρμένικου λαού ενώ η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων συνεχίζεται.  

Οι Αρμένιοι της Ξάνθης δίνουν τη δική τους μάχη για την Αρμενία


“Ευχαριστούμε θερμά τους συμπατριώτες και τους φίλους του Αρμενικού λαού για την θερμή τους συμπαράσταση στον αγωνιζόμενο λαό του Αρτσαχ. Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην συγκέντρωση χρημάτων μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό που έχει ανοίξει η Πρεσβεία της Αρμενίας  (Hayastan All-Armenian Fund Greece) στην Τράπεζα Πειραιώς ,με την αιτιολογία “We are our borders All for Artsakh”. IBAN: GR4101721950005195050350189. Για όσους δεν επιθυμούν την τραπεζική συναλλαγή θα βρισκόμαστε καθημερινά στην Αρμενική λέσχη (Αγίου Ελευθερίου 54) από τις 6.30μ.μ. έως τις 8.30μ.μ. για να στείλουμε συγκεντρωτικά τις προσφορές σας στον ίδιο λογαριασμό για τον ίδιο σκοπό”
σημειώνει χαρακτηριστικά η Αρμένικη Κοινότητα Ξάνθης. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα