Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σκλαβενίτης, Μασούτης, ΑΒ Βασιλόπουλος: Πως να παραγγείλεις delivery στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Σκλαβενίτης, Μασούτης, ΑΒ Βασιλόπουλος: Πως να παραγγείλεις delivery στην Ξάνθη

Τη δυνατότητα να σου φέρουν τα ψώνια στην πόρτα σου, προσφέρουν γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ που διαθέτουν υποκαταστήματα και στην Ξάνθη. 

Πρόκειται για τους Σκλαβενίτη, Μασούτη και ΑΒ Βασιλόπουλο που πλέον λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία προσφέρουν και υπηρεσίες delivery. 

Πώς μπορείς όμως στην Ξάνθη να παραγγείλεις από τα εν λόγω καταστήματα;

Σκλαβενίτης… τηλεφωνικά 

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” που διαθέτει υποκαταστήματα και στην Ξάνθη προσφέρει τη δυνατότητα delivery, με την κατ’ οίκον παράδοση προϊόντων. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μεν μέσω του e-food, ωστόσο προς το παρόν αυτό δεν ισχύει για την Ξάνθη. 

Οι κάτοικοι της περιοχής όμως μπορούν να ζητήσουν delivery παράδοση τηλεφωνικά (25410 45000), καλώντας στα καταστήματα και οι υπάλληλοι της γνωστής αλυσίδας μεταφέρουν τα προϊόντα στην πόρτα τους. 

Σκλαβενίτης, Μασούτης, ΑΒ Βασιλόπουλος: Πως να παραγγείλεις delivery στην Ξάνθη

ΑΒ Eshop και στην Ξάνθη 

Το ΑB Eshop, το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ, που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία 11.000 προϊόντων και συγκεντρώνει 2.000 προσφορές κάθε μέρα, για μεγαλύτερη οικονομία. Με € 40 ελάχιστη παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά, μπορείς να παραλάβεις τα online ψώνια σου στο σπίτι ή από το κατάστημα ΑΒ της επιλογής σου.

Με την υπηρεσία “ Παράδοση στο σπίτι” που εξυπηρετεί και την Ξάνθη ή με την υπηρεσία “ Παραλαβή από το κατάστημα” (AB Collect), που σου επιτρέπει να κάνεις online τις αγορές σου, μέσα από το ΑΒ Eshop και να παραλαμβάνεις έτοιμη την παραγγελία σου από το κατάστημα της πόλης. 

Σκλαβενίτης, Μασούτης, ΑΒ Βασιλόπουλος: Πως να παραγγείλεις delivery στην Ξάνθη

Μασούτης στο Box 

Μέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να επιλέξουν από το σούπερ μάρκετ -για πρώτη φορά- όλα τα προϊόντα που επιθυμούν (πάνω από 10.000 κωδικοί ανά αλυσίδα), με τις ίδιες τιμές και τις προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα «Μασούτης». 

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και για την Ξάνθη και έτσι οι καταναλωτές δεν έχουν παρά να κατεβάσουν την εφαρμογή, να βρουν την γνωστή αλυσίδα και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. 

Επιλέξτε το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς 

Βέβαια delivery δεν προσφέρουν μόνο οι μεγάλες αλυσίδες αλλά πλέον τα περισσότερα σούπερ μάρκετ αλλά και μίνι μάρκετ της Ξάνθης. 

Καλέστε το πλησιέστερο σε εσάς και ρωτήστε εάν παρέχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες, ώστε να πραγματοποιήσετε τα ψώνια σας από απόσταση και χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα