Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προγνωστικά στοιχήματος Premier League 28/12

Κοινοποίηση

Προγνωστικά στοιχήματος Premier League 28/12

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνουν τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Δευτέρα 28/12, το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Αγγλία, και πιο συγκεκριμένα στην Premier League μετά την κατά 50% επιτυχία μας στα προγνωστικά της Τετάρτης 23/12 για το παιχνίδι Μίλαν – Λάτσιο.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ – ΛΕΣΤΕΡ (17:00)
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ 

Στην 14η θέση της βαθμολογίας υποχώρησε η Κρίσταλ Πάλας μετά τις δύο σερί ήττες από Λίβερπουλ και Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στα δύο αυτά παιχνίδια καταφέρνοντας να δεχτεί 10 τέρματα ενώ στα προηγούμενα 13 παιχνίδια για την Premier League είχε δεχτεί 18. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της Λέστερ στην έδρα της, δύο παιχνίδια κέρδισε η Κρίσταλ Πάλας, δύο η Λέστερ και ένα ήρθε ισόπαλο.

Απουσίες: Τσαχίλ(αμυντικός) Φέργκιουσον  (αμυντικός) Κελλι (αμυντικός) Σάκο (αμυντικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Over 2.5 

ΛΕΣΤΕΡ

Ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε η Λέστερ αν και η εμφάνιση της δεν ήταν καθόλου καλή σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά διατηρείται στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας 28 βαθμούς σε 15 παιχνίδια. Στα τελευταία 5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις νίκες μία ήττα και μία ισοπαλία.

Απουσίες: Σόγιουντσου (αμυντικός) Περέιρα (αμυντικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 2-3 γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολη έξοδος για την Λέστερ κόντρα σε μία πληγωμένη ομάδα πού ψάχνει αντίδραση. Η επιλογή σημείου φαντάζει ριψοκίνδυνη καθώς περιμένουμε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. 

Επιλογή το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.10 στη bet365.gr

ΤΣΕΛΣΙ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (19:30)
ΤΣΕΛΣΙ

Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις φέτος πραγματοποίησε η Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Άρσεναλ. Η ομάδα του Λάμπαρντ ηττήθηκε με 3-1 από τους «Κανονιέρηδες» οι οποίοι μετρούσαν 8 παιχνίδια χωρίς νίκη. Βαθμολογικά πλέον η Τσέλσι βρίσκεται στο – 2 από την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι περισσότερο. Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει τρεις ήττες μία νίκη και μία ισοπαλία. 

Απουσίες: Ζιγιέτ (μέσος) 

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Over 2.5 

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Από δύο σερί νίκες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι πού βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς και στο -1 από τη Μάντσεστερ Σίτι με ένα παιχνίδι λιγότερο. Στην αναμέτρηση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν να πάρουν τους τρείς βαθμούς παίζοντας με παίκτη λιγότερο για περίπου 45 λεπτά χάρις στα γκολ των Τραορέ, Χάουζ, και Ελ Γκάζι. Στα τελευταία 4 παιχνίδια της η Άστον Βίλα παραμένει αήττητη έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της.

Απουσίες: Μίνγκς (αμυντικός) Τρεζεγκέ (αμυντικός) Βασελ (επιθετικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Over 2.5 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο που παίζουν παιχνίδι κάθε 2 μέρες. Η κούραση θα παίξει σημαντικό ρόλο και περιμένω αμυντικά κενά και από τις δύο. 

Ποντάρισμα στο Over 2.5 σε απόδοση 1.70

Ενημερωθείτε καθημερινά για την κίνηση των αποδόσεων στις νόμιμες στοιχηματικές στο numbers.gr, όπως επίσης και την τελευταία κληρωση τζοκερ του ΟΠΑΠ μαζί με στατιστικά δεδομένα και χρήσιμες  πληροφορίες.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-923777. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα