Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ποιοι είμαστε

Κοινοποίηση

Ποιοι είμαστε

To https://www.sofa.gr/ είναι το διαδικτυακό μας κατάστημα που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια και φιλοξενεί όλα μας τα έργα. Είναι συνέχεια του φυσικού μας καταστήματος και των δύο εκθέσεων που διαθέτουμε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Φέρνουμε την πείρα του παρελθόντος και την παντρεύουμε με τις εμπειρίες και τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής. Επιπλέον, με τα πλέον ποιοτικά υλικά φτιάχνουμε έπιπλα που προσδίδουν άρωμα πολυτέλειας στο σπίτι σας σε άκρως οικονομικές τιμές. Όλα μας τα προϊόντα δημιουργούνται από άριστα εκπαιδευμένους τεχνίτες στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο, γι’ αυτό και μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι στην τιμολογιακή μας πολιτική. Άλλωστε, με αυτό το όραμα ξεκινήσαμε πριν σαράντα χρόνια και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα. Να μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο σε προσιτές και προνομιακές τιμές.

Όλα μας τα έπιπλα δημιουργούνται με αγάπη που αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια, αυτή δυναμώνει και μας βοηθάει να εξελισσόμαστε και να εργαζόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και εφευρετικότητα για να μπορούμε να καλύπτουμε όποια ανάγκη προκύπτει. 

Στη sofa.gr δεν σταματάμε ποτέ να εργαζόμαστε δημιουργώντας συνεχώς νέα σχέδια με τη σωστή καθοδήγηση του επιστημονικού μας προσωπικού, που μας κάνουν να δημιουργούμε μοναδικά και πρωτότυπα κομμάτια που απογειώνουν το στυλ του χώρου σας. Εκτός από το ντιζάιν που είναι συνυφασμένο με τη σύγχρονη εποχή, πρώτιστο ρόλο παίζει η χρηστικότητα και η πρακτικότητα σε όλα μας τα έπιπλα, εξού και όλες μας οι δημιουργίες είναι απόλυτα ανθεκτικές στο χρόνο. 

Στο site μας υπάρχει δημοσιευμένος ένας πολύ χρήσιμος οδηγός για τη σωστή συντήρηση και χρήση όλων μας των έργων, ώστε να μεγιστοποιηθεί η καλύτερη και αποδοτικότερη χρήση τους. Στη sofa.gr διαθέτουμε το καλύτερο εργατικό δυναμικό που μπορεί να δώσει λύσεις και προτάσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σας. Τραπεζαρίες, καναπέδες, πολυθρόνες αλλά και κρεβατοκάμαρες που μπορούν να συνθέσουν ένα ονειρεμένο σπίτι  που να σας προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια, δηλαδή ό,τι επιζητά κάποιος στον προσωπικό του χώρο.

Ιδιαίτερα, για τις κρεβατοκάμαρες που δημιουργούμε οι πελάτες και φίλοι μας τις παρομοιάζουν με έργα κομψοτεχνήματα. Συνδυάζουν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τους δίνουν μια ξεχωριστή αισθητική και η προσαρμογή τους στο χώρο σας είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Ξύλα – χρώματα και υφάσματα έρχονται να συνθέσουν ένα μοναδικό σκηνικό που πλέον θα αποτελεί το δικό σας υπνοδωμάτιο. Κάθε μία από τις κρεβατοκάμαρες μας έχει το δικό της όνομα, αφού διαθέτει το δικό της προσωποποιημένο στυλ και προσδίδει χαρακτήρα στο δωμάτιο σας , αλλά και συμβαδίζει πλήρως με τη προσωπικότητα του χρήστη.  Για παράδειγμα, η κρεβατοκάμαρα μας με το όνομα Elizabeth, είναι μια σύνθεση που κινείται σε κλασσικές περίτεχνες γραμμές, που παραπέμπουν σε ένα βασιλικό ρομαντικό δωμάτιο. 

Επιπλέον, στη sofa.gr μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας πινελιά στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σας, αφού τα προϊόντα μας δεν είναι τυποποιημένα, αλλά δημιουργούνται κατόπιν δική σας παραγγελίας. Μπορείτε, λοιπόν, να αλλάξετε χρώμα και να βάλετε το ύφασμα της αρεσκείας σας, αλλά μπορείτε και να ρυθμίσετε τις επιθυμητές για εσάς διαστάσεις. Εμείς σας προτείνουμε το σχέδιο και εσείς αποφασίζετε για όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Λόγω του ιδιόκτητου εργοστασίου μας αλλά και των άριστων τεχνιτών μας , μπορούμε να επιφέρουμε θεαματικά αποτελέσματα σε ό,τι και αν μας ζητηθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα