Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προβλέψεις με στήριξη στους γηπεδούχος

Κοινοποίηση

Προβλέψεις με στήριξη στους γηπεδούχος

3 παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Αγγλία, Ισπανία  και Γερμανία.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (20.00)

Φαβορί στην αναμέτρηση η Γουέστ Χαμ πού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα παραμένοντας αήττητη για πάνω από 5 παιχνίδια με 3 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας την Μπέρνλι με 1-0 χάρις στο τέρμα του Αντόνε διατηρώντας την διαφορά από την πρώτη 5αδα στους 3 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «σφυριά» έχουν βελτιωθεί αρκετά στην άμυνα, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, και κανένα στα τελευταία 4. 

Από την άλλη η Γουέστ Μπρόμ προέρχεται από σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Γουλβς εκτός έδρας με 2-3 σημειώνοντας την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στην Premier League, κάτι πού θα είναι αρκετά δύσκολο, βάση της βαθμολογικής τους κατάταξης. Η Γουέστ Χαμ είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και εντός έδρας έχει μόλις μία ήττα στα 10 τελευταία παιχνίδια της. Επιλογή στην αναμέτρηση ο άσσος (1) σε απόδοση 1.75

ΜΑΙΝΤΖ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30)

Χωρίς νίκη για 3ο σερί παιχνίδι η Βόλφσμπουργκ που αν και κάνει καλές εμφανίσεις δεν καταφέρνει να πάρει τους βαθμούς που δικαιούται. Την προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι κόντρα στην Λειψία, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο 10 λεπτό, βρίσκοντας τα ψυχικά αποθέματα να κάνει την ολική επαναφορά μέχρι το 35ο λεπτό. Στην επανάληψη δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, δίνοντας χώρους στην Λειψία η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει και να φύγει με τον βαθμό από το «Volkswagen Arena». 

Από την άλλη η Μάιντζ μετά από 4 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία κόντρα στην Ντόρτμουντ την προηγούμενη αγωνιστική παίζοντας με πάθος. Βαθμολογικά βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και δύσκολα θα σωθεί. Το διπλό της Βόλφσμπουργκ βρίσκεται σε εξαιρετική τιμή βάση της ποιότητας των δύο ομάδων και θα προστεθεί στις επιλογές μου. Ποντάρισμα στο διπλό της Βόλφσμπουργκ σε απόδοση 1.85

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΕΛΤΣΕ (20:00)

Φαβορί στην αναμέτρηση η Βαγιαδολιδ οουτ καίγεται για βαθμούς λόγο της βαθμολογικής κατάταξης στην οποία βρίσκεται. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού και  την σημερινή τους αντίπαλο, η οποία έχει και 2 παιχνίδια λιγότερα. Έως τώρα στο πρωτάθλημα μετράνε 4 νίκες , 6 ισοπαλίες και 8 ήττες με συντελεστή τερμάτων 16-25. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από την Βαλένθια ενώ μεσοβδόμαδα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας. 

Στον αντίποδα η Έλτσε προέρχεται από δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ψυχολογία της να μην βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα καθώς με ισοπαλία διατηρούν ελπίδες ακόμη να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Βαγιαδολιδ είχε ποιότητα από την μέση και μπροστά και αν θέλει να μην έχει μπλεξίματα, τέτοιου είδους παιχνίδια θα πρέπει να τα παίρνει. Ο άσος (1) βρίσκεται σε απόδοση 1.95 στην Novibet και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Ακολουθείστε τα τελευταιά προγνωστικά στοιχήματος στο livebetting.com.cy με καθημερινές προτάσεις και ειδήσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές στην Κύπρο.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.’’

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα