Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μάχη επιβίωσης για Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ

Κοινοποίηση

Μάχη επιβίωσης για Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ

Ο αγώνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της Ρεάλ και της ΤΣΣΚΑ στη διοργάνωση γίνεται σήμερα στην Μαδρίτη και φυσικά ξεχωρίζει από το μπασκετικό κουπόνι της Πέμπτης σε αποδόσεις από stoiximan cy

Και οι δύο ομάδες έχουν υποφέρει από πολλά και κομβικά προβλήματα τραυματισμών και αυτό τους έχει κοστίσει βαθμολογικά. Στην Πόλη η Φενέρ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και σε τροχιά 4άδας απέναντι στην Ζαλγκίρις.    

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ –  ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Έντυ Ταβάρες ήταν και πάλι αυτός που ξεχώρισε από την Ρεάλ Μαδρίτης, και αν και αυτή τη φορά είχε συμπαραστάτες, η ¨βασιλισσα” δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα ,με 76-81. Ο αγώνας κρίθηκε στις περισσότερες επιθετικές επιλογές που είχαν οι Καταλανοί και στο ότι όσο καλή άμυνα και αν έπαιξαν οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τους Μίροτιτς και Οριόλα. Ειδικά ο δεύτερος έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά παίρνωντας και αρκετά επιθετικά ριμπάουντ.      

ΟΙ πολλές απουσίες – ειδικότερα του Γιούλ – συνεχίζουν να πληγώνουν την Ρεάλ σε μια πολύ κρίσιμη φάση της σεζόν. Με την πρόκριση στα πλεί-οφς να είναι ακόμη ανοιχτή και η Ρεάλ καθόλου εξασφαλισμένη. Ειδικά αν δεν μπορέσει να κερδίσει σήμερα.   

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει ξεπεράσει τους 80 πόντους στα τελευταία 8 ματς για την Ευρωλίγκα. 

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά την συντριβή από την Εφές ήρθε και η μάλλον αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Μιλάνο με 76-84. Αν και γενικά το πλάνο αντιμετώπισης της αντιπάλου της πήγαινε καλά, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει ποτέ τον Κέβιν Πάντερ που με 32 πόντους διέλυσε κάθε αμυντική προσπάθεια των γηπεδούχων. Και τελικά πήρε το διπλό για την ομάδα του.   

Προς το παρόν καταφέρνει και κρατιέται εντός τετράδας, αλλά όσο συνεχίζει να μην αποδίδει σαν ΤΣΣΚΑ δεν μπορεί να είναι σίγουρη ότι θα καταφέρει να κρατήσει τα κεκτημένα μιας σεζόν. Οι προσθήκες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και γενικότερα η ομάδα δείχνει ότι έχει χάσει την χημεία της και τους ρόλους της.  

Στατιστικά Στοιχήματος: :Δεν έχει ξεπεράσει τους 80 πόντους στα 3 από τα τελευταία 4 ματς για την Ευρωλίγκα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ρεάλ υπερέχει – θεωρητικά – στον αέρα και η ΤΣΣΚΑ στα γκάρντς. Λένε ότι το μπάσκετ κρίνεται από τους “κοντούς” και θα ακολουθήσουμε το γνωμικό. Δείτε εδώ προγνωστικά από Ευρωπαϊκά Κύπελλα ποδοσφαίρου.

Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 1.90

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  –  ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναπάντεχη ήττα από την Βαλένθια στην Ισπανία με 66-52. Και αν δεν ήταν τόσο αναπάντεχη ήττα, σίγουρα προκαλεί έκπληξη η επιθετική της συγκομιδή. Οι 52 πόντοι αποτελούν αρνητικό ρεκόρ για τη σεζόν, αλλά από την άλλη αποτυπώνουν ανάγλυφα την εικόνα της Φενέρ στην Ιβηρική. Μόνο ο Ντε Κολό έμεινε να παλεύει, αλλά ο Γάλλος ήταν απελπιστικά μόνος.    

Μια ήττα που της ψαλίδισε αρκετά τα όνειρα τετράδας που έκανε και πλέον θα χρειαστεί περισσότερα από τις δικές της νίκες για να μπορέσει να πάρει το πλεονέκτημα έδρας. Αν και αυτό που θα πρέπει να εξασφαλίσει είναι αρχικά τη συμμετοχή της, καθώς στην πιο παράξενη Ευρωλίγκα όλα αναμένεται να είναι ρευστά μέχρι το τέλος. 

Στατιστικά Στοιχήματος:: Πετυχαίνει 80 ή περισσότερους πόντους σε 8από τους τελευταίους 10 αγώνες για την Ευρωλίγκα

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πρόβλεψη ήταν ότι θα είναι ένα παιχνίδι “πολλά με λίγα”. Και εξελίχθηκε ακριβώς έτσι. Όπως περίπου κάθε παιχνίδι ομάδας που αντιμετωπίζει την εφές αυτή την εποχή. Η Εφές μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πήρε νωρίς το προβάδισμα με διψήφιες διαφορές και δεν άφησε το γκάζι παρά μόνο στο τέλος, για αυτό και διαμορφώθηκε το μάλλον κολακευτικό 89-62.

Δύσκολο έργο και σήμερα για τους Λιθουανούς που επιστρέφουν στην Πόλη των μαρτυρίων τους. Και αντιμετωπίζουν μια Φενέρ διψασμένη για νίκη. Και το άσχημο για την Ζαλγκίρις είναι ότι μια πιθανή ήττα σήμερα θα βάλει οριστικό τέλος στις έστω και ελάχιστες πιθανότητες που είχε για πρόκριση στα πλέι-οφς. Και που δικαίως – βάσει απόδοσης – είχε δημιουργήσει.      

Στατιστικά Στοιχήματος: Μόλις δύο φορές ξεπέρασε τους 80 πόντους στους τελευταίους δέκα αγώνες για την Ευρωλίγκα.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δείχνει ότι της πέρασε η αρχική ορμή της Φενέρ που πλέον αγωνίζεται σε πιο “φυσιολογικό” πλαίσιο. Έχει όμως τη δυνατότητα και τις προσωπικότητες να πάρει το σημερινό ματς.    

Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ -7,0 σε απόδοση 1.80

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο livebetting.com.cy, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με mobile στοίχημα app που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα