Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Μέσα σε μια ώρα έπεσε 8 βαθμούς η θερμοκρασία

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Μέσα σε μια ώρα έπεσε 8 βαθμούς η θερμοκρασία

Απίστευτες ήταν οι συνεχείς εναλλαγές του καιρού στην Ξάνθη την Τετάρτη, παραμονή της εθνικής εορτής του 1821, με τη θερμοκρασία να καταγράφει σημαντικές αυξομειώσεις

Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε την πόλη να δέχεται μια πρώτη πυκνή χιονόπτωση, κάτι που ξένισε τους κατοίκους της περιοχής. Ωστόσο τα όσα ακολούθησαν ήταν ακόμη πιο περίεργα και συνάμα εντυπωσιακά. 

Το χιόνι σταμάτησε γρήγορα και στη θέση του εμφανίστηκε ο ήλιος ωστόσο μέσα σε περίπου μια ώρα η θερμοκρασία κατέγραψε κατακόρυφη πτώση 8 βαθμών, με αποτέλεσμα ο καιρός να επιδεινωθεί ακαριαία. 

Ακολούθως ξεκίνησε να χιονίζει έντονα μέσα στην πόλη, αλλά και στις γύρω περιοχές, με το χιόνι να συνδυάζεται με… κεραυνούς και αστραπές! 

Οι κάτοικοι έσπευσαν να εκφράσουν το θαυμασμό τους για τα όσα περίεργα συνέβησαν στον καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ μέσα σε ελάχιστα λεπτά σκεπές σπιτιών, οροφές αυτοκινήτων και δρόμοι καλύφθηκαν από το χιόνι. 

Ωστόσο και αυτό το καιρικό φαινόμενο δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγη ώρα αργότερα μια έντονη ηλιοφάνεια ήρθε για να αλλάξει για ακόμα μια φορά το σκηνικό του καιρού στην Ξάνθη. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα