Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σπουδαία διάκριση για 24χρονο από την Ξάνθη σε διαγωνισμό κομμωτικής

Κοινοποίηση

Σπουδαία διάκριση για 24χρονο από την Ξάνθη σε διαγωνισμό κομμωτικής

Μια σπουδαία διάκριση κατάφερε να αποσπάσει ο 24χρονος Μπασά Σαλή Χουσειν από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης που κατέκτησε την 4η θέση στον 1ο Πανελλήνιο διαδικτυακό Διαγωνισμό Hairstyle και Make up. 

Ο ταλαντούχος νεαρός εργάζεται σε γνωστό κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης και αποφάσισε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, καταλαμβάνοντας μάλιστα μια πολύ σημαντική θέση ανάμεσα σε άλλους εξίσου ταλαντούχους και έμπειρους συμμετέχοντες. 

“Αυτό μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω να αγωνίζομαι, να μαθαίνω καινούργια πράγματα και να εξελίσσομαι συνεχώς προς το καλύτερο. Το όνειρο μου είναι να αποκτήσω δική μου Ακαδημία και να μοιράζομαι τα μυστικά μου με άτομα που είναι ερωτευμένα με την κομμωτική όπως και εγώ. Να είστε περήφανοι για αυτό που είστε!” σημειώνει ο ίδιος μιλώντας στο XanthiNea.gr για τη διάκρισή του. 

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο 24χρονος καταφέρνει να διακριθεί σε διαγωνισμό κομμωτικής, μιας και συμμετέχει σε αντίστοιχες διοργανώνεις από τα 18 του και έχει βραβευτεί στο Βαλκανικό και το Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Θεσσαλονίκης, στο παρελθόν. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα