Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα αγαθά της Κρητικής γης με ένα κλικ στην πόρτα σας!

Κοινοποίηση

Τα αγαθά της Κρητικής γης με ένα κλικ στην πόρτα σας!

Το mycretangoods.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με κύρια δραστηριότητα να προσφέρει και να στέλνει με ασφάλεια σε κάθε γωνιά της γης όλα τα εκλεκτά αγαθά της Κρητικής γης και των ανθρώπων της. Σε ένα ιστοχώρο φιλικό και άνετο στην πλοήγηση οι επισκέπτες του mycretangoods.com μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τους παραγωγούς τους και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ευκολία και απόλυτη ασφάλεια.

Το πανέμορφο και πολυποίκιλο φυσικό περιβάλλον της Κρήτης προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για πλούσια αγροτική παραγωγή. Οι Κρητικοί παραγωγοί με αγάπη και μεράκι παράγουν ανώτερης ποιότητας αγνά προϊόντα όπως ελαιόλαδο, μέλι, παξιμάδια, βότανα, τσικουδιά, κρασιά αλλά και φυσικά καλλυντικά. Το myCretangoods στέλνει τα εκλεκτά κρητικά προϊόντα με ασφάλεια σε κάθε γωνιά της γης και έχει ευχαριστημένους πελάτες σε 46 χώρες  σε όλο τον κόσμο.

Αν θέλετε να βρείτε δώρα με Κρητικά προϊόντα για τους συνεργάτες σας ή για τους αγαπημένους σας φίλους στο myCretangoods.com θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία δώρων με συνθέσεις κρητικών προϊόντων σε κουτιά δώρου που θα εντυπωσιάσουν κάθε αποδέκτη. 

Μη διστάσετε να προσφέρετε και στον εαυτό σας τα καλύτερα αγνά μέλια, κρητικές νοστιμιές, την αγαπημένη σας τσικουδιά και βέβαια τα μοναδικά κρασιά από ντόπιες κρητικές ποικιλίες.   

 

Κρητικά Τρόφιμα

Εκτός από τα παραδοσιακά κρητικά τρόφιμα όπως το εκλεκτό ελαιόλαδο, ελιές, παξιμάδια, μέλι, σταφίδες, χειροποίητα ζυμαρικά, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα τρόφιμα  εκλεπτυσμένης γεύσης (gourmet). Θα βρείτε όλα τα βασικά συστατικά για την προετοιμασία ενός γεύματος, αλλά και είδη πρωινού, σπιτικά γλυκά κουταλιού αλλά και τα περίφημα προϊόντα χαρουπιού.

Τα αγαθά της Κρητικής γης με ένα κλικ στην πόρτα σας!

Κρητικά Κρασιά – Τσικουδιά – Ρακή 

Θα βρείτε εξαιρετικά κρητικά κρασιά από μοναδικές ντόπιες κρητικές ποικιλίες, γνήσια κρητική τσικουδιά-ρακή και ρακόμελο και μοναδικά κρητικά λικέρ τσικουδιάς.

Φυσικά Καλλυντικά

Καταξιωμένα και ευεργετικά φυσικά καλλυντικά παράγονται με κύρια συστατικά το κρητικό ελαιόλαδο, το μελισσοκέρι και εκχυλίσματα κρητικών βοτάνων. Τα κρητικά φυσικά καλλυντικά είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος για κάθε ηλικία και για όλη την οικογένεια. Μία δοκιμή είναι αρκετή για να σας πείσει να τα εντάξετε στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας. 

Διακοσμητικά είδη κρητικής κουλτούρας

Για την διακόσμηση του σπιτιού σας με φυσική αίσθηση από την Κρήτη και την κουλτούρα της θα βρείτε εκλεκτά χειροποίητα κεραμικά είδη για την καθημερινότητα σας άλλα και διάφορα είδη κρητικής κουλτούρας όπως το κρητικό σαρίκι και τα παραδοσιακά κρητικά μαχαίρια

Τα αγαθά της Κρητικής γης με ένα κλικ στην πόρτα σας!

Δώρα με Κρητικά Προϊόντα

Εντυπωσιάστε φίλους ή συνεργάτες προσφέροντας δώρα με κρητικά προϊόντα. Θα βρείτε προτάσεις για δώρα με άρωμα και γεύσεις Κρήτης σε επαγγελματικά κουτιά δώρων, συνθέσεις για δώρα δημοσίων σχέσεων, δώρα για συνέδρια, για γάμους ή άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Έκπτωση 10%

Το myCretangoods.com προσφέρει έκπτωση 10% στους αναγνώστες του XanthiNea.gr με τη χρήση του κουπονιού xanthi10

Οδηγίες Χρήσης: Επισκεφθείτε το mycretangoods.com επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρητικά προϊόντα, μέλι, ελαιόλαδο, τσικουδιά, κρασιά και ότι άλλο επιθυμείτε και στη διαδικασία παραγγελίας στη σελίδα καλάθι αγορών συμπληρώστε τον κωδικό κουπονιού xanthi10 για να επωφεληθείτε της έκπτωσης. Προχωρήστε ακολουθώντας τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε λίγες μέρες θα παραλάβετε το δέμα σας και θα απολαύσετε στο σπίτι σας αρώματα και γεύσεις Κρήτης. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα