Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανοίγει το Σάββατο ο Μεθοριακός Σταθμός στη Νυμφαία

Κοινοποίηση

Ανοίγει το Σάββατο ο Μεθοριακός Σταθμός στη Νυμφαία

Ρολά ανεβάζει το πρωί του Σαββάτου ο Μεθοριακός Σταθμός στη Νυμφαία, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στη Θράκη. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Μεθοριακός Σταθμός έκλεισε αιφνιδιαστικά παρά το άνοιγμα αντίστοιχων χερσαίων συνόρων, προκαλώντας μια σειρά από αντιδράσεις στους επαγγελματίες του Τουρισμού της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο οικονομικό πλήγμα για τους ίδιους. 

Ακολούθησαν προσπάθειες για την επαναλειτουργία του Μεθοριακού Σταθμού αλλά και η επίσκεψη του Προέδρου του ΕΟΔΥ στην περιοχή, για να επιθεωρήσει τις παρεμβάσεις και να δοθεί το πράσινο φως για το άνοιγμα των συνόρων. 

Τελικώς αποφασίστηκε ο Μεθοριακός Σταθμός να ανοίξει το Σάββατο το πρωί από τις 07:00 και θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 23:00, όπως όλοι οι Μεθοριακοί Σταθμοί της χώρας που λειτουργούν υπό αντίστοιχα πρωτόκολλα ασφαλείας. 

Την ίδια στιγμή παραμένει ανικανοποίητο το αίτημα των Ξενοδόχων της Ξάνθης για την επαναλειτουργία και του Μεθοριακού Σταθμού του Αγίου Κωνσταντίνου, στις Θέρμες, ο οποίος θα μπορούσε να συμβάλει σημαντικά και στην περαιτέρω τουριστική τόνωση της περιοχής. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα