Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Η «φιλοσοφημένη» μπουγάτσα που γίνεται… viral! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Τους αποκαλούν οι “φιλόσοφοι” της μπουγάτσας και όχι τυχαία, μιας και εκτός από το μεράκι και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν, επιστρατεύουν και τη φαντασία τους, δημιουργώντας μοναδικές γεύσεις. 

Ο λόγος φυσικά για την επιχείρηση “Φιλοσοφίες”, που λειτουργεί με δύο υποκαταστήματα στην Ξάνθη και προσφέρει μοναδικές γεύσεις και λιχουδιές, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Η μπουγάτσα απέκτησε έτσι νέο σπίτι στην Ξάνθη, ενώ η επιχείρηση, που ξεκίνησε αρχικά από την Ανδρέου Δημητρίου, βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου επεκτάθηκε και σε δεύτερο υποκατάστημα μέσα στην πόλη. 

Ο “φιλόσοφος” ωστόσο που κρύβεται πίσω από τις μυθικές γεύσεις που ξετρελαίνουν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, δεν έμεινε μόνο στο να δημιουργεί μπουγάτσες, αλλά και βίντεο τα οποίο ανεβαίνουν στα social media της επιχείρησης και γίνονται viral, συγκεντρώνοντας μεγάλα ποσοστά αλληλεπιδράσεων από τους χρήστες. 

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της μπουγάτσας σας περιμένει στην Ανδρέου Δημητρίου 20 και στην οδό Δημοκρίτου 17 (έναντι του ΚΤΕΛ Ξάνθης) ή και στο τηλέφωνο 2541064547. 

Εάν θέλετε να απολαύσετε μια πραγματικά συγκλονιστική πανδαισία γεύσεων δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα “Φιλοσοφίες” ή να προχωρήσετε σε μια τηλεφωνική παραγγελία, και μια απόλυτη γευστική εμπειρία θα φτάσει στην πόρτα σας στο άψε σβήσε. 

Μπουγάτσες, σφολιάτες, πίτσες, χωριάτες πίτες, καφέδες, αναψυκτικά, κρουασάν και άλλα πολλά σας περιμένουν να τα γευτείτε. 

Βρείτε περισσότερα για τις Φιλοσοφίες: 

https://filosofies.gr/

https://www.facebook.com/filosofiesxanthi/

https://www.instagram.com/mpougatsa_filosofies/

Ανδρέου Δημητρίου 20

Τηλέφωνο: 25410 64547

Κινητό: 6984 978 804

Νέο Κατάστημα: Δημοκρίτου 17

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα