Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έπεσε το δίκτυο της Cosmote και στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Έπεσε το δίκτυο της Cosmote και στην Ξάνθη

Προβλήματα στην ομαλή χρήση των κινητών τηλεφώνων τους παρουσίασαν δεκάδες συνδρομητές της Cosmote, την Τρίτη, και στην Ξάνθη. 

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που ανέκυψε σχεδόν σε όλη την χώρα, με αναφορές από τους χρήστες πως δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν και να λάβουν κλήσεις αλλά ούτε να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο. 

Μάλιστα, δεκάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να επισημάνουν το πρόβλημα στα social media της γνωστής εταιρίας τηλεπικοινωνιών, με πλήθος αρνητικών σχολίων. 

Το XanthiNea.gr δέχθηκε αντίστοιχα παράπονα από κατοίκους της Ξάνθης, αλλά και των γύρω περιοχών όπως η Χρυσούπολη, η Ροδόπη και η Δράμα, με τους πολίτες να τονίζουν πως πρόκειται προβλήματα που συναντούν συχνά το τελευταίο διάστημα αλλά όχι σε τέτοιο εκτεταμένο βαθμό. 

Υπενθυμίζεται, ότι αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετώπισαν πρόσφατα και οι συνδρομητές της Vodafone. 

Η ανακοίνωση της εταιρίας 

Η COSMOTE ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.  

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα