Ανδρουλάκη ψήφισε η Ξάνθη – Που βγήκε πρώτος ο Παπανδρέου


Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Ξάνθη: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα επίσημα στοιχεία από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, της Κυριακής, όπως αυτά προέκυψαν από τις κάλπες που στήθηκαν στην Ξάνθη. 

Ο μεγάλος νικητής των εκλογών τόσο τοπικά όσο και κεντρικά ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου, με τους δύο άνδρες να δίνουν εκ νέου μάχη για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ την ερχόμενη Κυριακή. 

Πώς όμως ψήφισε η Ξάνθη και τι έδειξε η κάλπη σε κάθε Δήμο; 

Το XanthiNea.gr παρουσιάζει τα επίσημα στοιχεία με καταγεγραμμένο το 100% των ψήφων ανά Δήμο. 

Στον Δήμο Ξάνθης ψήφισαν συνολικά 1.140 άτομα, με 1 λευκό και 5 άκυρα ψηφοδέλτια. 458 ψήφους συγκέντρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με 344 ψήφους. Ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 256 ψήφους ενώ ο Παύλος Χρηστίδης βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 33 ψήφους. 27 ψήφους συγκέντρωσε ο Χάρης Καστανίδης και 16 ο Παύλος Γερουλάνος. 

Αντίστοιχα, στον Δήμο Αβδήρων, 306 άτομα προσήλθαν στις κάλπες για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, με 4 άκυρα ψηφοδέλτια. Εδώ την καλύτερη επίδοση σημειώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με 131 ψήφους, ενώ ακολουθούν οι Νίκος Ανδρουλάκης με 94 και ο Γιώργος Παπανδρέου με 52. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι έλαβαν 16 ψήφους ο Χρηστίδης, 7 ο Καστανίδης και 2 ο Γερουλάνος. 

Στον Δήμο Τοπείρου συνολικά 314 άτομα συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκοψε πρώτος το νήμα με 123 ψήφους και ακολουθούν οι Ανδρέας Λοβέρδος με 82, Παπανδρέου με 75, Καστανίδης με 15, Χρηστίδης με 14 και Γερουλάνος 2, ενώ υπήρξαν 2 άκυρα ψηφοδέλτια και 1 λευκό. 

Μικρότερη ήταν η συμμετοχή στον Δήμο Μύκης, όπου εκεί ωστόσο ο Παπανδρέου «τερμάτισε» στην πρώτη θέση με 138 ψήφους από τους συνολικά 218! 

Ακολουθούν οι Ανδρουλάκης με 58, Λοβέρδος με 14, 2 ο Καστανίδης, ενώ από μία ψήφο έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Καταμετρήθηκαν και 4 άκυρα ψηφοδέλτια. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال