Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανδρουλάκη ψήφισε η Ξάνθη – Που βγήκε πρώτος ο Παπανδρέου

Κοινοποίηση

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ξάνθη: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα επίσημα στοιχεία από τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, της Κυριακής, όπως αυτά προέκυψαν από τις κάλπες που στήθηκαν στην Ξάνθη. 

Ο μεγάλος νικητής των εκλογών τόσο τοπικά όσο και κεντρικά ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου, με τους δύο άνδρες να δίνουν εκ νέου μάχη για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ την ερχόμενη Κυριακή. 

Πώς όμως ψήφισε η Ξάνθη και τι έδειξε η κάλπη σε κάθε Δήμο; 

Το XanthiNea.gr παρουσιάζει τα επίσημα στοιχεία με καταγεγραμμένο το 100% των ψήφων ανά Δήμο. 

Στον Δήμο Ξάνθης ψήφισαν συνολικά 1.140 άτομα, με 1 λευκό και 5 άκυρα ψηφοδέλτια. 458 ψήφους συγκέντρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με 344 ψήφους. Ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 256 ψήφους ενώ ο Παύλος Χρηστίδης βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 33 ψήφους. 27 ψήφους συγκέντρωσε ο Χάρης Καστανίδης και 16 ο Παύλος Γερουλάνος. 

Αντίστοιχα, στον Δήμο Αβδήρων, 306 άτομα προσήλθαν στις κάλπες για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, με 4 άκυρα ψηφοδέλτια. Εδώ την καλύτερη επίδοση σημειώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με 131 ψήφους, ενώ ακολουθούν οι Νίκος Ανδρουλάκης με 94 και ο Γιώργος Παπανδρέου με 52. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι έλαβαν 16 ψήφους ο Χρηστίδης, 7 ο Καστανίδης και 2 ο Γερουλάνος. 

Στον Δήμο Τοπείρου συνολικά 314 άτομα συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκοψε πρώτος το νήμα με 123 ψήφους και ακολουθούν οι Ανδρέας Λοβέρδος με 82, Παπανδρέου με 75, Καστανίδης με 15, Χρηστίδης με 14 και Γερουλάνος 2, ενώ υπήρξαν 2 άκυρα ψηφοδέλτια και 1 λευκό. 

Μικρότερη ήταν η συμμετοχή στον Δήμο Μύκης, όπου εκεί ωστόσο ο Παπανδρέου «τερμάτισε» στην πρώτη θέση με 138 ψήφους από τους συνολικά 218! 

Ακολουθούν οι Ανδρουλάκης με 58, Λοβέρδος με 14, 2 ο Καστανίδης, ενώ από μία ψήφο έλαβαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Καταμετρήθηκαν και 4 άκυρα ψηφοδέλτια. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα