Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Συμβουλές για το τέλειο πάρτι

Κοινοποίηση

Συνειδητοποιείς ότι είσαι ενήλικος, όταν πρόκειται να καλέσεις κόσμο στο σπίτι σου και αγχώνεσαι, γιατί θέλεις να είναι όλα στην εντέλεια. 

Πρώτα, πάρε μια βαθιά ανάσα. Ένα παρτάκι με καλούς φίλους δεν είναι δυνατόν να αποτύχει. Στην περίπτωση, όμως, που μαζί με τους καλούς σου φίλους έχεις καλέσει και άτομα που θέλεις οπωσδήποτε να εντυπωσιάσεις, τότε καλά έκανες και πάτησες σε αυτό το άρθρο. Ακολουθεί μια λιστα με όλες τις πτυχές ενός πάρτι που θα πρέπει να σκεφτείς και να οργανώσεις πριν την μεγάλη μέρα. 

Καθάρισμα σπιτιού

Ξεκινάμε με το πιο δύσκολο. Θα πρέπει την ημέρα πριν από το πάρτι να την αφιερώσεις όλη στο συμμάζεμα και το καθάρισμα του σπιτιού. Καθάρισε όλα τα δωμάτια – ακόμα και αυτά που είσαι σίγουρη ότι κανείς δεν θα μπει. Πάντα κάποιος θέλει να τον ξεναγήσεις στο σπίτι και να δει όλα τα δωμάτια. 

Διακόσμηση

Εδώ έχεις δύο πιθανούς δρόμους. Αν το πάρτι είναι θεματικό, για παράδειγμα αν γίνεται για τον εορτασμό των Χριστουγέννων ή του Χάλογουιν, δεν γλιτώνεις την διακόσμηση. Τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα μαγαζιά επίπλων και διακόσμησης θα σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη, καθώς συνήθως έχουν τουλάχιστον έναν διάδρομο αφιερωμένο σε εποχιακά διακοσμητικά. Αν το θέμα του πάρτι είναι ελεύθερο, τότε μπορείς να γλιτώσεις χρήματα και χρόνο, έχοντας την καθαριότητα του σπιτιού σαν το πιο λαμπερό στολίδι. 

Ποτά

Το αλκοόλ είναι κάτι που δεν θα πρέπει να λείπει. Το δύσκολο με αυτή την κατηγορία είναι ότι θα πρέπει να έχεις κάτι για όλα τα γούστα. Ένα μπουκάλι κρασί, ουίσκι και μπύρες είναι οι τρεις πιο βασικές και συνηθισμένες επιλογές, που σημαίνει ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στο τραπέζι. Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι μάρκες να προτιμήσεις από το καθένα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην ποικιλία των επιλογών που προσφέρει το cavacanava.gr. Επίσης, μην ξεχάσεις να πάρεις και χυμούς, που θα χρησιμεύσουν είτε για μια έξτρα γεύση μέσα στο αλκοόλ ή ως αντικαταστάτες του αλκοόλ για αυτούς που δεν πίνουν.  

Φαγητό

Το φαγητό είναι μία ακόμα αγαπημένη κατηγορία που δεν μπορεί να παραληφθεί σε καμία συνάθροιση, για κανένα λόγο. Ακριβώς όπως και με το αλκοόλ, τα γούστα είναι πολλά και διαφορετικά. Και πάλι, όμως, υπάρχουν πράγματα που δεν θα ήταν σωστό να απουσιάζουν. Αυτά είναι σίγουρα οι πίτσες και τα πατατάκια. Αν θέλεις, όμως, να ανεβάσεις το επίπεδο και να προσφέρεις σνακς και ντελικατέσεν που να ταιριάζουν με τα ποτά που διάλεξες, δες προτάσεις του wineoutlet.gr για αυτή την κατηγορία. 

Ενδυμασία

Μπορεί το τι θα φορέσεις να ακούγεται σαν το πιο απλό πράγμα, αλλά θέλει σκέψη. Δύο πράγματα θα πρέπει να προσέξεις. Πρώτον, θα πρέπει να είναι κάτι άνετο, ώστε να μπορείς να κινείσαι γρήγορα στον χώρο, αλλά συνάμα κομψό. Ένα μη εφαρμοστό παντελόνι ή μια παντελόνα με ένα πουκάμισο είναι μια ασφαλής επιλογή τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Δεύτερον, καλύτερα να προτιμήσεις σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο ή το κόκκινο, ώστε στην περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα και λερωθείς, να μην φαίνεται. 

Και τώρα, σίγουρα θα καταπλήξεις όλους τους καλεσμένους σου, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Καλή επιτυχία!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα