Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Ξάνθη την Πέμπτη

Κοινοποίηση

Στις σχολικές αίθουσες θα επιστρέψουν την Πέμπτη 27/01 οι μαθητές της Ξάνθης καθώς τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά μετά την ολιγοήμερη αναστολή λειτουργίας που επέφερε η κακοκαιρία. 

Τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Ξάνθη δεν λειτούργησαν με απόφαση των Δημάρχων, λόγω του παγετού, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και τη Δευτέρα σε όλους τους Δήμους της περιοχής πλην του Δήμου Ξάνθης.

Την Πέμπτη τα σχολεία αναμένεται να μπουν εκ νέου στους κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας, καθώς το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή υποχωρεί. Άλλωστε αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να εκφράσουν την απορία τους για την απόφαση περί μη λειτουργίας των σχολείων την Τετάρτη, στην περιοχή, καθώς δεν υπήρχαν τόσο έντονα φαινόμενα όπως σε άλλες περιοχές της χώρας.

Από την πλευράς τους ωστόσο οι Δήμαρχοι έκαναν λόγο για ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που δυσχεραίνουν το έργο των εκπαιδευτικών και μαθητών, με δεδομένο ότι τα μαθήματα πραγματοποιούνται με ανοιχτά παράθυρα για να εξαερίζονται οι αίθουσες λόγω Covid19.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα