Από το Δροσερό της Ξάνθης, Αστυνομικός στη Γερμανία

Από το Δροσερό της Ξάνθης, Αστυνομικός στη Γερμανία

Αμέτ Ογλού Γιασάρ από το Δροσερό: «Στείλτε τα παιδιά σας να σπουδάσουν» 

Στη Σχολή Αστυνομικών στο Bamberg της Γερμανίας πέρασε ο Αμέτ Ογλού Ραμαδάν που έλκει την καταγωγή του από το Δροσερό της Ξάνθης, και πλέον ολοκληρώνοντας τις σπουδές του θα ασκήσει το επάγγελμα του Αστυνομικού στη Γερμανία. 

Ο πατέρας του, Αμέτ Ογλού Γιασάρ, φανερά συγκινημένος και περήφανος για τον γιό του μιλάει στο XanthiNea.gr και στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους κατοίκους του Δροσερού. Η ζωή τον οδήγησε το 2012 στην ξενιτιά, όταν και αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εκεί εργάστηκε άοκνα με έναν στόχο, να εξασφαλίσει χρήματα για να μπορέσει να σπουδάσει τα παιδιά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή που ο γιός μου ξεκινάει τις σπουδές του στην Αστυνομική Σχολή. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου και αυτό που θέλω να πω προς όλους τους γονείς στο Δροσερό είναι να στείλουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν, να γίνουν άνθρωποι και να έχουν μία καλύτερη ζωή, όχι σαν εμάς αριστερά και δεξιά να τρέχουμε. Να σπουδάσουν τα παιδιά τους για ένα καλύτερο αύριο» εξηγεί ο ίδιος, μιλώντας στο XanthiNea.gr

Μάλιστα ο ίδιος, πατέρας 5 παιδιών, τονίζει με νόημα πως έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα παιδιά του να μορφωθούν και να αποκτήσουν μία αξιοπρεπή δουλειά που θα τους επιτρέπει να διαβιούν και να πορευτούν στη ζωή τους. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال