Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ψάρεψαν» σκουπίδια στο Λιμάνι των Αβδήρων – Εθελοντικός καθαρισμός

Κοινοποίηση

Μανίκια σήκωσαν το πρωί της Κυριακής οι ερασιτέχνες ψαράδες στην Ξάνθη που προχώρησαν στον εθελοντικό καθαρισμό στο Λιμάνι των Αβδήρων. 

Οι ψαράδες, μαζί με άνδρες του Λιμενικού και υποβρύχιους αλιείς, καθάρισαν μια μεγάλη περιοχή του Λιμανιού, απομακρύνοντας πάσης φύσεως απορρίμματα όπως λάστιχα αυτοκινήτων, άγκυρες και διάφορα πλαστικά μπουκάλια και σακούλες. 

«Για μια ακόμη χρονιά, μαζί με τον Λιμενάρχη και άνδρες του Λιμεναρχείου Λάγους και τους υποβρύχιους αλιείς (spearfishing club), δώσαμε το παρών σήμερα το πρωί στο Λιμάνι Αβδήρων και καθαρίσαμε τοσο περιμετρικά όσο και στον βυθό του λιμανιού» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ξάνθης. 

«Το μήνυμα που στείλαμε είναι ότι κρατάμε καθαρό το σπίτι μας (το λιμάνι). Εμείς οι ίδιοι το χρησιμοποιούμε και το λερώνουμε; Εμείς οι ίδιοι ερασιτέχνες ψαράδες το κρατάμε καθαρό. Ευχαριστούμε, όλους τους φίλους και μέλη μας που παρευρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση. 

Επίσης την διοίκηση του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγος. Τους φίλους υποβρύχιους ψαράδες, τους Διασώστες Ξάνθης. Επίσης και τον τοπικό επιχειρηματία Κ. Εκμεκτση, για την ευγενική χορηγία σε σακούλες, γάντια, νερά, χυμούς, καφέδες».

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα