Βραβεύονται νοσηλεύτριες στην Ξάνθη για την προσφορά τους

Βραβεύονται νοσηλεύτριες στην Ξάνθη για την προσφορά τους

Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Κουρτίδη και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Ξάνθης αποφάσισε να βραβεύσει τις νοσηλεύτριες του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Κουτούμπα Θεοδώρα, κ. Παπαδοπούλου Δέσποινα και κ. Ραφτοπούλου Όλγα, οι οποίες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενες στις προκλήσεις της πανδημίας έδωσαν άμεσα το «παρών» στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της νόσου COVID 19 στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών τον Μάρτιο του 2021. 

Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης για την προσφορά τους στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της Covid-19 η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης αποφάσισε να τους αποδοθεί Τιμητικός Έπαινος.

Η Βράβευση των συναδέλφων Νοσηλευτών από την ΑΔΕΔΥ Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Εβδομάδος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι»

“Θέλοντας να τιμήσουμε τις συνάδελφους που προσέφεραν άμεσα τις υπηρεσίες τους στις κρίσιμες στιγμές της πανδημίας. Παρακαλούμε να παραβρεθείτε στην παραπάνω εκδήλωση” σημειώνει ο Πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, Χαράλαμπος Ευστρατίου. 

Βραβεύονται νοσηλεύτριες στην Ξάνθη για την προσφορά τους

Α
κολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال