Αναστάτωση στο κέντρο της Ξάνθης – Έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Αναστάτωση στο κέντρο της Ξάνθης – Έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Αναστάτωση προκάλεσαν το βράδυ της Τετάρτης τρία οχήματα στο κέντρο της Ξάνθης τα οποία είχαν αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες πρόκειται για ένα VW Golf ασημί, ένα μαύρο SUV μάρκας Audi και μια κλούβα τα οποία έτρεχαν το ένα πίσω από το άλλο με ανεξέλεγκτη ταχύτητα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. 

Μάλιστα, κάποιοι εκ των πολιτών που βρίσκονταν στο σημείο αναφέρουν πως εντός της κλούβας υπήρχαν άτομα, κάτι που γεννά υποψίες πως ενδεχομένως να πρόκειται για διακίνηση παράνομων μεταναστών. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς της Αστυνομίας, ωστόσο το γεγονός πως τα οχήματα είχαν αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο της πόλης προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην Κεντρική Πλατεία και τις γύρω περιοχές. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال