Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει το «Κόκκινο Ποτάμι» που γυρίστηκε στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Επιστρέφει το «Κόκκινο Ποτάμι» που γυρίστηκε στην Ξάνθη

Στη δημοσιότητα έδωσε το OPEN το trailer του νέου κύκλου της σειράς το «Κόκκινο Ποτάμι» σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, μέρος των γυρισμάτων της οποίας πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη. 

Η σειρά που προκάλεσε αίσθηση ήδη από τον πρώτο κύκλο, αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες των τηλεθεατών με το νέο πρόγραμμα του σταθμού. 




Φυσικά, η παρουσία του συνεργείου του γνωστού σκηνοθέτη στην Ξάνθη αμαυρώθηκε από το δυσάρεστο περιστατικό της κλοπής του φορτηγού της παραγωγής, μέσα στο οποίο υπήρχε εξοπλισμός χιλιάδων ευρώ, εξέλιξη που είχε ως συνέπεια τόσο τη δυσφήμιση της πόλης όσο και το να «χτυπήσουν» πίσω τα γυρίσματα. 

«Ανάμεσα σε δυο πατρίδες, ανάμεσα σε έναν ξεριζωμό κι έναν πόλεμο, όσοι επέζησαν ψάχνουν τη δύναμη να ξαναρχίσουν, να ξαναγαπήσουν. Η ιστορία συνεχίζεται… Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN» αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός για την επιστροφή της σειράς. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα