Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γκάφα του BBC: Έγραψαν Πρίγκιπα διάδοχο της Ελλάδας τον Παύλο

Κοινοποίηση

Γκάφα του BBC: Έγραψαν Πρίγκιπα διάδοχο της Ελλάδας τον Παύλο

«Κάποιος πρέπει να ενημερώσει το BBC ότι έχει καταργηθεί η μοναρχία στην Ελλάδα», είναι κάποιες από τις πολλές αντιδράσεις των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είδαν τον τίτλο που επέλεξε το Βρετανικό μέσο ενημέρωσης για να παρουσιάσει τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο.




Ο τίτλος που έκανε τον γύρο του διαδικτύου πυροδοτώντας πολλές αντιδράσεις ήταν «η αυτού εξοχότης, ο πρίγκιπας διάδοχος της Ελλάδας, Παύλος».

Ο πρίγκιπας Παύλος, βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή αφιερωμένη στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, όπου αναφέρθηκε στη σχέση του με το Βρετανικό στέμμα αλλά και όπως δήλωσε μαζί με τη μητέρα του θα παραστεί στην κηδεία της Βασίλισσας κι αυτό διότι ο πατέρας του, Κωνσταντίνος, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.




«Δεν υπάρχει μοναρχία στην Ελλάδα, καταργήθηκε τον περασμένο αιώνα. Δεν υπάρχουν βασιλικοί τίτλοι και κανείς στην Ελλάδα δεν έχει ακούσει ποτέ για την Αυτού Μεγαλειότης Παύλο» ή τον Πρίγκηπα Διάδοχο της Ελλάδας. Είναι λάθος, δείχνει έλλειμμα σεβασμού και είναι δείγμα κακού ρεπορτάζ και δημοσιογραφικού επιπέδου», σχολιάζει μεταξύ άλλων χρήστης του twitter.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα