Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φλώρος από τον Εβρο: «Δεν θα χαθεί ούτε μια σπιθαμή γης»

Κοινοποίηση

Φλώρος από Έβρο: «Δεν θα χαθεί ούτε μια σπιθαμή γης»

«Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ούτε μία σπιθαμή ελληνικής γης», τόνισε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος επισκέφτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου παραμεθόριες μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια της περιοχής ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού στον Έβρο.




Όπως είπε «στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε όσα μας άφησαν οι πρόγονοί μας. Είμαστε μια δύναμη που εγγυάται την ειρήνη στην περιοχή». «Κανείς δεν μπορεί να μας πειράξει όσο είστε εσείς εδώ, όσο οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν αυτό που κάνουν», ανέφερε ακόμη.

Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός επιθεώρησε τα μέτρα επιτήρησης κατά μήκος των συνόρων στο νομό Έβρου.

Φλώρος από Έβρο: «Δεν θα χαθεί ούτε μια σπιθαμή γης»

Φλώρος από Έβρο: «Δεν θα χαθεί ούτε μια σπιθαμή γης»

Αναλυτικότερα, επισκέφθηκε το φυλάκιο «1» στις Καστανιές, το στρατόπεδο «Θεοδωράκη», το στρατόπεδο «Δελαγραμμάτικα», το στρατόπεδο «Κανδηλάπτη» καθώς και το προγεφύρωμα Πετάλου.




Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ απευθυνόμενος σε μεγάλες συγκεντρώσεις προσωπικού των τοπικών σχηματισμών, έδωσε εντολές και κατευθύνσεις για συνεχή επαγρύπνηση και προετοιμασία για την εκτέλεση της αποστολής, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα