Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ηχηρή παραίτηση «βόμβα» Χατζηγεωργίου από τη ΔΕΥΑ Ξάνθης

Κοινοποίηση

Ηχηρή παραίτηση «βόμβα» Χατζηγεωργίου από τη ΔΕΥΑ Ξάνθης

Επιμέλεια: Γιώργος Μαυρίδης 

Την παραίτησή της από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ υπέβαλε η Ελένη Χατζηγεωργίου, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής επιχείρησης ενώ στη σχετική επιστολή της τονίζει εμφατικά πως δεν είναι πρόθυμη να κάνει «τη γλάστρα» ή «τον μαϊντανό». 




«Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος λέει γίνεται σοφότερος και όταν μια ζωή δεν συμβιβάστηκες με κάτι αντίθετα με τις αρχές σου, τότε μέχρι το τέλος δεν συμβιβάζεσαι.  Γι’ αυτό σήμερα υπέβαλα στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης της Ξάνθης κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη με κοινοποίηση στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Ιωάννη Μπούτο, την παραίτηση μου από το Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης» αναφέρει η ίδια στα social media, γνωστοποιώντας την απόφασή της. 

Αναλυτικά στην επιστολή παραίτησης η κ. Χατζηγεωργίου αναφέρει: 

Σας γνωρίζω με την παρούσα μου επιστολή ότι παραιτούμαι από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης. 




Θεωρώ την παρουσία μου στο ΔΣ περιττή, γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να δουλεύω και να προσφέρω, δεν μπορώ λοιπόν να συμμετέχω σε Συμβούλια που λειτουργούν με ήδη ειλημμένες αποφάσεις. 

Σέβομαι τους όρους της Δημοκρατίας, σέβομαι πλήρως τους νόμους του κράτους μου, σέβομαι όμως και τον εαυτό μου και δεν νομίζω ότι μπορώ να παίζω τον ρόλο του μαϊντανού ή της γλάστρας. 

Ευχαριστώ πολύ για την επιλογή μου ως μέλος του ΔΣ αλλά είναι αδύνατο να συνεχίσω να συμμετέχω με αυτούς τους όρους. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα