Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα προκάλεσε τροχαίο!

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα προκάλεσε τροχαίο!

Συνελήφθη την 3-9-2022 το πρωί σε οικισμό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ένας ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε να έχει προκαλέσει τροχαίο υλικών ζημιών οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ευρισκόμενος υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Δράμα 

Συνελήφθη την 2-9-2022 το πρωί στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας ένας ημεδαπός, διότι κατείχε στην οικία του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και καλλιεργούσε δύο φυτά κάνναβης, ύψους 1,2 μέτρων και 40 εκατοστών αντίστοιχα. 

Συνελήφθη την 2-9-2022 το βράδυ στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας ένας ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά και στην κατοχή του με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Vera» βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 102,1 γραμμαρίων. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.   

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα