Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέοι βομβαρδισμοί στην περιφέρεια του Κιέβου

Κοινοποίηση

Νέοι βομβαρδισμοί στην περιφέρεια του Κιέβου

Οικισμός στην περιφέρεια του Κιέβου, της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, βομβαρδίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, ανακοίνωσε η περιφερειακή διοίκηση μέσω της πλατφόρμας Telegram.

«Σωστικά συνεργεία ήδη εργάζονται επιτόπου», ανέφερε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι βομβαρδίστηκε ή πού ακριβώς.

Βομβαρδίστηκαν υποδομές καίριας σημασίας στην περιφέρεια του Κιέβου

Υποδομές καίριας σημασίας στην περιφέρεια του Κιέβου χτυπήθηκαν από ρωσικά UAVs σήμερα ο Κύριλλος Τιμοσένκο, υποδιευθυντής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.




«Νέα επίθεση με drones – καμικάζι εναντίον υποδομών κρίσιμης σημασίας», ανέφερε ο κ. Τιμοσένκο μέσω της πλατφόρμας Telegram, χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος.

Η Ουκρανία καταγγέλλει επιθέσεις με ιρανικής κατασκευής UAVs τύπου Σαχίντ-136 τις τελευταίες εβδομάδες. Το Ιράν αρνείται ότι προμήθευσε τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Ρωσία. Το Κρεμλίνο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα