Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Viral η φθινοπωρινή ορεινή Ξάνθη [και όχι αδίκως]

Κοινοποίηση

Viral η φθινοπωρινή ορεινή Ξάνθη [και όχι αδίκως]

Ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media είναι τις τελευταίες ημέρες η ορεινή ζώνη της Ξάνθης, με φωτογραφίες που μεταφορτώνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την περιοχή να γίνονται κυριολεκτικά viral. 




Πρόκειται για κάτι που ωστόσο δεν προκαλεί εντύπωση, μιας και η ορεινή Ξάνθη αυτή την εποχή είναι μαγευτική, και παρά την έλλειψη ουσιαστικών υποδομών για την τουριστική αξιοποίηση του φυσικού κάλλους της, παραμένει ένας τόπος που εντυπωσιάζει, ειδικά τώρα που έχει… φορέσει τα φθινοπωρινά της. 

Οι αποχρώσεις του Νοεμβρίου δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες, όπως αυτή που ανέβηκε στην ιδιαίτερα δημοφιλή online κοινότητα «Greece in Photos» από την περιοχή του καταρράκτη στον Λειβαδίτη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις. 




Κάνοντας μια περιήγηση άλλωστε κανείς σε αντίστοιχες σελίδες στα social media όπου μεταφορτώνονται εικόνες και βίντεο από όλη την Ελλάδα, θα δει περιοχές όπως ο Λειβαδίτης, το Δασικό Χωριό, ο Νέστος, οι Θέρμες αλλά και η Χαϊντού να έχουν αυτή την εποχή την τιμητική τους. 

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβηκε στη σελίδα «Greece in Photos», με τον εξής σχολιασμό: «Το φθινόπωρο στα υπέροχα βουνά της Ροδόπης έφτασε και είναι πανέμορφο»

Viral η φθινοπωρινή ορεινή Ξάνθη [και όχι αδίκως]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα