Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δεν θα πιστεύετε την αυτονομία αυτού του ηλεκτρικού ποδηλάτου

Κοινοποίηση

Δεν θα πιστεύετε την αυτονομία αυτού του ηλεκτρικού ποδηλάτου


Το Cake Aik είναι εργαλείο δουλειάς και απευθύνεται σε κάθε λογής επαγγελματίες.

Του Γιάννη Σκουφή / newsbomb.gr

Το σίγουρο είναι πως το Cake Aik δεν διεκδικεί βραβείο ομορφιάς. Από την άλλη όμως διεκδικεί σίγουρα βραβείο πρακτικότητας, μιας και έχει πολλές θέσεις και βάσεις για μεταφορά αντικειμένων. Ταυτόχρονα υπάρχει και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί και εξελιχθεί ειδικά για αυτόν το σκοπό.




Το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής αντοχής και ζυγίζει 30 κιλά, ενώ το συνολικό επιτρεπόμενο βάρος, μαζί με οδηγό, μπαταρίες και φορτίο, φτάνει τα 200 κιλά.

Το ενδιαφέρον είναι πως το Aik, ανάλογα με την απόσταση που πρέπει να καλυφθεί μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 3 συστοιχίες μπαταριών 750 Wh, κάθε μια από τις οποίες εξασφαλίζει αυτονομία 120 χιλιομέτρων. Άρα συνολικά η υποβοήθηση από τον ηλεκτρικό κινητήρα των 200 W στα πεντάλ -συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 2 σχέσεων- μπορεί να υπάρχει για έως και 360 χιλιόμετρα.




Έξυπνη λύση είναι και το ότι η μια από τις τρεις μπαταρίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως power bank για την τροφοδοσία ψυγείου ή και εργαλείων.

Όσο για την τιμή του Cake Aik ξεκινά από τις 6.470 ευρώ και καταλήγει στις 9.140 ευρώ, χωρίς βέβαια τα προαιρετικά αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα