Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυξημένη η κίνηση στους φούρνους στην Ξάνθη για λαγάνα

Κοινοποίηση

Αυξημένη η κίνηση στους φούρνους στην Ξάνθη για λαγάνα

Την τιμητική της έχει η λαγάνα σήμερα Καθαρά Δευτέρα στην Ξάνθη, με τους καταναλωτές να προσέρχονται στους κατά τόπους φούρνους προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το σαρακοστιανό τραπέζι τους. 




Η τιμή της λαγάνας κινείται κοντά στα 2 ευρώ στην περιοχή, αν και με μία έρευνα αγοράς μπορεί κανείς να βρει στην Ξάνθη λαγάνα ακόμα και στο 1 ευρώ και 50 λεπτά. 

Έξω από τον φούρνο που βρίσκεται επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη, που φημίζεται για τη λαγάνα του, σχηματίστηκε και φέτος ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες ουρά, με τους καταναλωτές να περιμένουν καρτερικά στη σειρά τους για μια λαγάνα. Αντίστοιχα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα περισσότερα αρτοποιεία της περιοχής.  




«Η κίνηση είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα φέτος. Η τιμή της λαγάνας είναι στα 2 ευρώ και 20 λεπτά σε εμάς και βλέπουμε ότι ο κόσμος ψωνίζει, αν και ενδεχομένως κάποιοι να είναι φέτος, λόγω της ακρίβειας, μαζεμένοι και έχουν περιορίσει τις ποσότητες» εξηγεί αρτοποιός της περιοχής. στο XanthiNea.gr. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα