Ξάνθη: Συνάντηση του ΚΚΕ με μέλη των Συνεταιρισμών Υλοτόμων

Ξάνθη: Συνάντηση του ΚΚΕ με μέλη των Συνεταιρισμών Υλοτόμων

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου της Κ.Ο Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Φωτιάδη, υποψήφιο βουλευτή Ξάνθης, με τους προέδρους των Συνεταιρισμών Υλοτόμων της Δ.Ε. Σταυρούπολης και του Δήμου Μύκης καθώς και προέδρων των τοπικών κοινοτήτων. 

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε το σοβαρό πρόβλημα των υλοτόμων της περιοχής οι οποίοι αντιμετωπίζουν την καθηστέρηση της καταβολής των χρημάτων για τα χωρικά που δεσμευουν οι αρμόδιες υπηρεσίες από τους Συνεταιρισμούς, που φτάνει τώρα περίπου τον ένα χρόνο, με ευθύνη της Κυβέρνησης και του αντίστιχου υπουργείου. 

Επίσης αναφέρθηκε ότι τα χορικά που διαθέτουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, στους μόνιμους κατοίκους της περιοχής, είναι ελάχιστα και δεν φτάνουν στις οικογένειες των δικαιούχων να καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης για τον Χειμώνα ούτε για ένα μήνα. 

Με βάση τα παραπάνω καθιστά σχεδόν αδύνατο, για τους υλοτόμους να καλύψουν τόσο τα έξοδα και η συντήρηση του εξοπλισού τους, όσο και η συντήρηση του ζωϊκού κεφαλαίου που έχουν, πόσο μάλλον να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της καθημερινής διαβίωσής τους, αυτών και των οικογενειών τους. 

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αφού τους ευχαρίστησε για την πλήρη ενημέρωση, δεσμεύτηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα κάνει κάθε προσπάθεια να αναδείξουμε το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι υλοτόμοι της περιοχής, τόσο μέσα όσο και έξω από την βουλή.  

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال