Ξάνθη: Βούλιαξαν τα ODEON για τον «Εκδικητή του παρελθόντος»

Ξάνθη: Βούλιαξαν τα ODEON για τον «Εκδικητή του παρελθόντος»

Καρφίτσα δεν έπεφτε στα ODEON της Ξάνθης στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ο εκδικητής του παρελθόντος» με πρωταγωνιστή τον πρωταθλητή των πολεμικών τεχνών Ισκάν Σελήμ από την περιοχή. 

Μιλώντας στο XanthiNea.gr, ο ίδιος τονίζει πως «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που ήρθατε και μας τιμήσατε, με την παρουσία σας, στην πρώτη προβολή της ταινίας μας “Ο εκδικητής του παρελθόντος”. Η αγάπη σας προς το πρόσωπό μου κατάφερε να γεμίσει χθες το βράδυ και στις τρεις προβολές την αίθουσα της ODEON. Επίσης ευχαριστώ όλους εσάς που ξέρω ότι θα θέλατε να είστε εδώ χθες το βράδυ και δε σας άφησαν οι υποχρεώσεις σας, αλλά η σκέψη σας το ξέρω ότι ήταν εδώ. Τέλος να τονίσω το πόσο σημαντική ήταν η προσφορά όλων των εθελοντών και φίλων μου, που στήριξαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια αυτή, και που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατη η δημιουργία αυτής της ταινίας. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου!». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال