Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τιμή για την Ξάνθη – Διαπρέπει στο μπάσκετ στις ΗΠΑ ο Ρούμογλου

Κοινοποίηση

Τιμή για την Ξάνθη – Διαπρέπει στο μπάσκετ στις ΗΠΑ ο Τόλης Ρούμογλου

Ο Απόστολος Ρούομογλου ετοιμάζεται να ζήσει το απόλυτο όνειρο της συμμετοχής στο Final 4 του NCAA. 

Ο Ξανθιώτης φόργουορντ στην πρώτη του σεζόν στο πανεπιστήμιο του Connecticut έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και γίνεται ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα βρεθεί στους ημιτελικούς της κορυφαίας διοργάνωσης των Κολεγίων των ΗΠΑ. 




Ο νεαρός αθλητής από την Ξάνθη ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ από την Ασπίδα, ενώ οι καλές του εμφανίσεις τον οδήγησαν το 2021 στον ΠΑΟΚ με τον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Σε ηλικία 17 ετών πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό καλάθι σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

Το καλοκαίρι πήρε υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Connecticut και πλέον συνδυάζει μπάσκετ και σπουδές στις ΗΠΑ. 




«Ο Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ συγχαίρει τον Απόστολο Ρούμογλου, (αδελφός του παίκτη της ανδρικής μας ομάδας Κωνσταντίνου) ο οποίος ξεκίνησε το μπάσκετ από την ακαδημία του συλλόγου μας,βγια την τεράστια επιτυχία του να είναι ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που θα βρίσκεται στο Final Four του NCAA όντας μέλος του πανεπιστημίου του Connecticut (Uccon Huskies). Απόστολε σου ευχόμαστε να φτάσεις μέχρι τον τίτλο. Το Ξανθιώτικο μπάσκετ πανηγυρίζει» αναφέρει η Ασπίδα σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τη σπουδαία πορεία που διαγράφει στις ΗΠΑ ο νεαρός αθλητής από την Ξάνθη. 

Τιμή για την Ξάνθη – Διαπρέπει στο μπάσκετ στις ΗΠΑ ο Τόλης Ρούμογλου

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα