Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Την υπέρβαση έκανε ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό

Κοινοποίηση

Την υπέρβαση έκανε ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό

Σημαντική νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ που επικράτησε με 73-66 του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Μακεδονικού.

Οι παίχτες του Δημήτρη Παπαδόπουλου έδειξαν από τα πρώτα λεπτά αγωνιστική συγκέντρωση και πάθος και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση αποδεικνύοντας έτσι ότι η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες.




Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ με κύριο στοιχείο την καλή του άμυνα στο 3ο δεκάλεπτο όπου δέχτηκε μόνο 8 πόντους πήρε διψήφια διαφορά (54-43) και όλα έδειχνα πως θα καθάριζε το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι με επίθεση διαρκείας και πετυχαίνοντας σημαντικά τρίποντα με τους Αμπάρα – Γαλανίδη κατάφεραν να τρέξουν σερί 0-13 και να προηγηθούν στο σκορ.

Η ηγετική φυσιογνωμία του Χρήστου, ο εξαιρετικός Καντά και η αμυντική αντίδραση που έβγαλαν όλοι οι παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν βοήθησαν στο τέλος τους γηπεδούχους να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.




Διαιτητές: Ταρενίδης Κ.-Χατζημπαλίδης-Τοπαλίδης

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 41-37, 54-45,73-66

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Παπαδόπουλος): Καντά 23(2), Παλλάκης 7(1), Μακαρατζής 1, Τσαλαπάτας, Τσίλογλου, Κατσαμούρης 10(2), Παπαδόπουλος, Μπουτσακτσή 10, Μαλανδρής 4, Βερζαμάνης, Χρήστου 18(3), Κάλτσος.

Μακεδονικός (Γεροφώτης): Αμπαράς 16(3), Παπασάββογλου, Βακουφτσής, Στριβάκης, Τραπεζάνογλου, Γαλανίδης 11(2), Χατζημιχαηλίδης 6(1), Φλιάτης Ι. 6(1), Φωταρούδης, Φλιάτης Γ, Κόκκιος, Τσακαλέρης 27(1).

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα