Κατεβαίνει… «μόνος» ο Μίχογλου στον Τόπειρο, χωρίς αντίπαλο

Κατεβαίνει… «μόνος» ο Μίχογλου στον Τόπειρο, χωρίς αντίπαλο

Ιδιαίτερο χαρακτήρα θα έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου για τους κατοίκους στον Δήμο Τοπείρου, στην Ξάνθη, καθώς θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στον νυν Δήμαρχο και στο… λευκό! 

Ο Θωμάς Μίχογλου, επί σειρά ετών Δήμαρχος Τοπείρου, είναι ο μόνος που κατέθεσε συνδυασμό και υποψηφιότητα για τον Δήμο, και κατά συνέπεια στις εκλογές που πλησιάζουν δεν θα έχει να συναγωνιστεί κανέναν πέραν του εαυτού του. 

Πρακτικά λοιπόν ο Δήμαρχος Τοπείρου έχει ήδη… βγει, και σίγουρα δεν χρειάζεται να αγχώνεται για το βράδυ των εκλογών. 

Ο ίδιος μάλιστα γνωστοποίησε και μια λίστα με 115 υποψηφίους, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του. 

«Μετά από μία δημιουργική θητεία κάναμε αφού κάναμε πράξη όσα μαζί συναποφασίσαμε, διεκδικούμε την ανανέωση της μεταξύ μας εμπιστοσύνης. Διεκδικούμε να συνεχίσουμε το έργο μας για να κάνουμε το δήμο μας ακόμη καλύτερο. Ο Δήμος μας αλλάζει κάνοντας βήματα μπροστά. Συνεχίζουμε μαζί με τους συνεργάτες μας την κοινή προσπάθεια» τονίζει ο Θωμάς Μίχογλου, ενώ γνωρίζοντας πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Τοπείρου, συμπληρώνει πως «συνεχίζουμε μαζί το έργο μας μεθοδικά και συστηματικά για ένα Δήμο, ο οποίος μέρα με την ημέρα θα γίνεται όλο και καλύτερος, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των δημοτών». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال