Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: «Βούλιαξε» το Misirlou Live Stage για τον Κωστή Μαραβέγια

Οι συναυλίες στο Misirlou Live Stage συνεχίζονται με την εμφάνιση των αδελφών Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη

Κοινοποίηση

Καρφίτσα δεν έπεφτε το βράδυ του Σαββάτου (23/12) στο Misirlou Live Stage, για τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια.

Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής βρέθηκε στην Ξάνθη για μια συναυλία γεμάτη συγκινήσεις, παλιές και νέες επιτυχίες του και ένα θέαμα ολοκληρωμένο που άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.

Το Misirlou Live Stage έκανε πρεμιέρα, με τον Κωστή Μαραβέγια να κάνε ποδαρικό σε μια συναυλία που ήταν sold out εδώ και ημέρες.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας έγινε και μια πρόταση γάμου, με τον τραγουδιστή να εύχεται στο ζευγάρι να ζήσουν.

Οι συναυλίες στο Misirlou Live Stage συνεχίζονται με την εμφάνιση των αδελφών Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη που θα τραγουδήσουν live, την Τετάρτη (27/12).

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα