Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τιμή για την Ξάνθη: Ασταμάτητος ο Σταμάτης Εποιμενίδης και στο Πανελλήνιο

Στο πλευρό του στη Θεσσαλονίκη και η 83χρονη μητέρα - Η χαρή του απερίγραπτη

Κοινοποίηση

Επιτυχίες δίχως τέλος συνεχίζει να προσθέτει στο ενεργητικό του ο Σταμάτης Εποιμενίδης, που έκανε για μια ακόμα φορά υπερήφανη την Ξάνθη.

Ο ακούραστος και ιδιαίτερα δραστήριος κολυμβητής συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters στη Θεσσαλονίκη, καταγράφοντας μια σπουδαία πορεία, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε «σαρώσει» και στην Αδριανούπολη.

«Αγαπημένοι μου Ξανθιώτες, τρεις αγώνες, τρεις νίκες, με ένα ατομικό ρεκόρ στην Κολυμβητική Ημερίδα Masters Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Είναι τιμή για μένα να έχω την στήριξη της οικογένειας μου στον αγώνα» σημειώνει ο Σταμάτης Εποιμενίδης, που είχε στο πλευρό του και την 83χρονη μητέρα του, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Ο Σταμάτης Εποιμενίδης αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση, και πηγή έμπνευσης για νεότερους αθλητές με τις διακρίσεις του στην κολύμβηση να πέφτουν… βροχή!

Τιμή για την Ξάνθη: Ασταμάτητος ο Σταμάτης Εποιμενίδης και στο Πανελλήνιο
Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα