Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πλημμύρισε με χρώματα η Ξάνθη για την παιδική καρναβαλική παρέλαση [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Μια θύελλα από χρώμα, κέφι και ζωντάνια, σάρωσε την πόλη μας, καθώς η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των μικρών πλημμύρισε τους δρόμους με περισσή χαρά, ανεξάντλητη ενέργεια, διάθεση και χαμόγελο!

Σε μια πανδαισία χρωμάτων, παιδιά ντυμένα με πανέμορφες στολές, γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα, χόρευαν και τραγουδούσαν με δυναμισμό, τέμπο και στυλ, συμπαρασύροντας τους πάντες στον ρυθμό τους.

Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς, κηδεμόνες και παιδαγωγούς που “εργάστηκαν” αθόρυβα, με μεράκι και ζέση, δίνοντας στα παιδιά άλλη μια ευκαιρία, εξωστρέφειας, κοινωνικοποίησης και ελεύθερης έκφρασης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην άψογη οργάνωση και παρουσίαση της παρέλασης.

Η αφοσίωση και η υποστήριξή τους ήταν πολύτιμη για την επιτυχία της γιορτής και εγγύηση της συνέχειας του Ξανθιώτικου καρναβαλιού στο μέλλον, εμπνέοντας τους μικρούς και χαρίζοντας σε όλα τα παιδιά μια αξέχαστη εμπειρία.

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του μαγικού, μεγάλου καρναβαλιού των μικρών!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα