Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Taekwondo: Διεθνής καταξίωση στην προπονητική για τον Ξανθιώτη Ανδρέα Χρηστίδη

Κοινοποίηση

Μια ακόμα διεθνή καταξίωση στην προπονητική προσθέτει στο ενεργητικό του ο Ξανθιώτης προπονητής Taekwondo, Ανδρέας Χρηστίδης. Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για την Ξάνθη, με τον γνωστό προπονητή να είναι καταξιωμένος σε Ελλάδα και Ευρώπη και να προβάλλει τον τόπο του διαρκώς.

Ο προπονητής του Α.Σ. Ορέστης Βασίλης Ξάνθης θα δώσει το παρών στο Island Fight Camp που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Μαΐου από την Malta Taekwondo Association.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Χρηστίδης σχολιάζει:

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στην κα. Anna Vasallo, Προέδρο της Ομοσπονδίας taekwondo της Μάλτας και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, για την πρόσκληση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και στην ιδιότητα μου ως Προπονητής.

Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να μοιραστώ μαζί σας, γνώσεις, εμπειρίες και πάθος για το άθλημα μας.

Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όλοι θα φύγουμε κερδισμένοι, από την αλληλεπίδραση μας με όλο το προπονητικό team και τους συμμετέχοντες και φυσικά θα χτίσουμε νέες γέφυρες φίλιας και αλληλοκατανόησης μεταξύ μας.

Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με καταξιωμένους επιστήμονες και Προπονητές όπως η Ms.Dora Tzatzaki sport phycologist and Mr. Gianluca Barbara Coach of Malta. Ανυπομονώ να βρεθούμε όλοι μαζί στη Μάλτα τον Μάιο. Καλή επιτυχία σε όλους»

Taekwondo: Διεθνής καταξίωση στην προπονητική για τον Ξανθιώτη Ανδρέα Χρηστίδη
Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα