Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: Δύο ανήλικοι έκλεψαν και έκαψαν αμάξι στο Δροσερό

Κοινοποίηση

Δύο ανήλικοι είναι οι δράστες που έκλεψαν το βράδυ της Δευτέρας (04/03) ένα αυτοκίνητο στην Ξάνθη, και στη συνέχεια το τύλιξαν στις φλόγες, λίγο έξω από το Δροσερό.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των ανηλίκων, ενώ δικογραφία για παραμέληση σχηματίσθηκε και σε βάρος των γονιών τους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν την 4-3-2024 το βράδυ στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, δύο ανήλικοι ημεδαποί, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα παντελώς κατεστραμμένο σε οικισμό της Ξάνθης αφού προκάλεσαν σε πυρακαγιά. Σημειώνεται ότι, οι δράστες στη θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί χωρίς να τα καταφέρουν. Επισημαίνεται ότι η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανήλικου σε βάρος των γονέων των ανηλίκων, δύο εκ των οποίων έχουν συλληφθεί. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Μια ακόμα κλοπή

Συνελήφθη την 4-3-2024 το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων ένας ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, από επιχείρηση που βρίσκεται σε οικισμό της Ξάνθης, αφαίρεσε ένα εξάρτημα μεγάλης αξίας και το φόρτωσε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του. Κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων καθώς επίσης και το παραπάνω εξάρτημα το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αβδήρων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα