Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναστολή άσκησης καθηκόντων στον γιατρό που κατηγορείται για φακελάκι στην Θράκη

Κοινοποίηση

Στην αναστολή άσκησης των καθηκόντων του γιατρού που κατηγορείται για φακελάκι και συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη προχώρησε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου κος Δημήτρης Αδαμίδης. 
Προηγήθηκε η σύλληψη του γιατρού καθώς και καταγγελία σε βάρος του από ασθενή. Ο γιατρός οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και από τον Ανακριτική Αλεξανδρούπολης του επιβλήθηκαν περιοριστικοί οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα καθώς και η καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ, μέχρι  την εκδίκαση της υπόθεσης. 




Το χρονικό της σύλληψης 
Η   διερεύνηση   της   υπόθεσης   ξεκίνησε   ύστερα   από   καταγγελία ιδιώτη ,   σύμφωνα   με   την   οποία   ο   γιατρός  Γ.Ν. (ειδικότητας ΩΡΛ) απαίτησε εκβιαστικά   το   χρηματικό   ποσό   των   500   ευρώ,   προκειμένου   να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση στη σύζυγό του σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Την Τρίτη,   σε   προκαθορισμένη   συνάντηση   στο   νοσοκομείο,   ο   γιατρός παρέλαβε από τον ιδιώτη το παραπάνω χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί. Άμεσα   επενέβησαν   αστυνομικοί   της   Διεύθυνσης   Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ σε έρευνα στο γραφείο του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα