Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού

Κοινοποίηση

Απλήρωτοι φαίνεται πως παραμένουν οι εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού, στην Δράμα, που περιμένουν την καταβολή των δεδουλευμένων τους. 
Σε σχετική ανάρτηση στον ιστότοπο snowreport.gr επισημαίνονται τα εξής:
Αγαπητοί φίλοι του Φαλακρού, όλοι μας εδώ και 2 μήνες περιμένουμε με αγωνία την έναρξη της νέας σεζόν στο Φαλακρό μας. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην λειτουργήσει φέτος το Φαλακρό. 

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και κανένας δεν δέχεται να πάει να δουλέψει υπό αυτές τις συνθήκες. Όπως όλοι ξέρουμε οι άνθρωποι αυτοί τα τελευταία χρόνια δουλεύουν κυριολεκτικά μόνο από αγάπη για το Φαλακρό. 

Όμως πλέον δεν πάει άλλο. Η προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας (2011-2013), αν και καθυστερημένα πλήρωνε τους εργαζόμενους σε 2 με 3 δόσεις. Τα δεδουλευμένα των ετών 2006-2010 παραμένουν απλήρωτα όπως και της περσινής σεζόν 2014-2015. Οι εργαζόμενοι απαιτούν να πάρουν τα δεδουλευμένα της περσινής σεζόν. Οι υποχρεώσεις τους τρέχουν και η Περιφέρεια «σφυρίζει» αδιάφορα! Όπως αδιάφορα «σφύριζε» πέρυσι όταν το Χ.Κ. έμεινε από ρατράκ, από πετρέλαιο και παραλίγο θα ήταν εκτός και η Χιονότρυπα.

Δυστυχώς το Χ.Κ. δεν προλαβαίνει να μπει σε λειτουργία για τις γιορτές και είναι αμφίβολο αν θα λειτουργήσει φέτος. Οι εργασίες συντήρησης έχουν γίνει, σε μια προσπάθεια των εργαζομένων να δείξουν ότι θέλουν να λειτουργήσει το Χ.Κ., θέλουν να δουλέψουν. Όχι όμως απλήρωτοι. Ζουν με δανεικά για να καλύψουν τις ανάγκες τους και τις ανάγκες των οικογενειών τους.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε και ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα, να φιλοτιμηθούν και να πληρώσουν τους εργαζόμενους και όλες τις υποχρεώσεις τους προς το Φαλακρό και να λειτουργήσει και φέτος.
Ειρήνη Κασωτάκη- Snowreporter του Χ.Κ.Φ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμόγελα στο Φαλακρό Δράμας – «Παγωμένη» Πρωτοχρονιά στην Θράκη
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα